Я можу їсти цей салат щодня! Такий смачний, що встояти неможливо – готую з капустою і копченим сиром

Салат за цим рецептом виходить смачним, хрумким і апетитним. Такий салат можна готувати, як з молодої капусти, так і з зимової, тому він доступний і бюджетний цілий рік.

Зі звичайної білокачанної капусти можна приготувати дуже смачний салат, який достойний стати зіркою вашого святкового столу. У цьому салаті поєднуються цікаві інгредієнти, які разом утворюють цілу гаму смаку. Салат свіжий, соковитий, хрумкий і трішки пікантний. Родзинкою цього салату є копчений сир. Він надає страві ніжності і приємної пікантної нотки. Якщо заправити цей салат не майонезом, а сметаною, чи грецьким йогуртом, він вийде не лише смачним, а й дієтичним.

Необхідні інгредієнти:

  • капуста білокачанна – 500 г;
  • огірок свіжий – 1 шт;
  • копчений сир – 200 г;
  • консервована кукурудза – 0,5 банки;
  • крпі – 1 пучок;
  • сіль, майонез за смаком.

Спосіб приготування:

Капусту тоненько шинкуємо і  перекладаємо у салатник. Додаємо до капусти о,5 ч.л солі і добре її обминаємо. Якщо капуста молода, робити цього не потрібно.

Свіжий огірок нарізаємо соломкою і перекладаємо до капусти. Туди ж відправляємо консервовану кукурудзу. Копчений сир також нарізаємо соломкою і перекладаємо до інших інгредієнтів. Зелень кропу дрібно ріжемо і додаємо до салату. За бажанням можна додати й іншу зелень: петрушку, зелену цибулю, тощо. Салат заправляємо майонезом, добре перемішуємо і подаємо до столу.

Рецепт нового салату з капусти: дуже смачний і соковитий
Рецепт нового салату з капусти: дуже смачний і соковитий

Якщо ви хочете зробити цей салат більш легким, замініть майонез на суміш майонезу та сметани. Також можна використовувати лише сметану, в такому випадку додайте до салату ще пів ложки гірчиці.

Готовий салат виходить дуже свіжим і соковитим, а копчений сир додає страві приємну пікантність і ніжність. Такий салат ідеально смакує до м’ясних страв, різноманітних гарнірів та риби. Також його можна подавати на святковий стіл, його точно оцінять гості.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Шурпа: суп з будь-якого м’яса. Узбечка навчила мене і тепер я готую його так, що моїх за вуха не відтягнеш

Шурпа – це ароматний і наваристий суп, який прийшов до нас зі Сходу та Балкан, де його традиційно готують із різних видів м'яса, за винятком свинини.

Біляші з м’ясом більше не готую, знайшла рецепт пиріжків із картоплею: невагоме тісто та ароматна начинка

Рецепт пиріжків із картоплею на сковороді для тих, хто любить швидко та смачно поїсти. Невагоме тісто у поєднанні з ароматною начинкою – це справжній кулінарний шедевр!

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської та що відомо про її нового коханого: “Вірю, що він фартовий”

Наталія Могилевська розповіла, що знайшла своє кохання і тепер по-справжньому щаслива. Однак до цього їй не щастило у любовних справах. Дізнайтеся, як виглядають усі чоловіки співачки.