Дуже ніжний салат-тортик з м’ясом і маринованими огірками: складаю та одразу подаю до столу! Смакота

Спробуйте приготувати шаровий салат із доступних продуктів, які точно знайдуться у вашому холодильнику. Такий оригінальний салатик стане прикрасою для святкового столу!

Пропонуємо салат-тортик із відвареного м’яса, яєць та маринованих огірків, який допоможе урізноманітнити як святковий, так і повсякденний стіл і порадує ваших гостей.

Інгредієнти

  • Відварене м’ясо – 250-300 г
  • Мариновані огірки – 2-3 шт.
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Яйця – 3 шт.
  • Твердий сир – 150 г
  • Волоські горіхи – 80 г
  • Сіль – до смаку
  • Спеції – до смаку
  • Майонез
Салат-тортик з м'ясом і маринованими огірками
Салат-тортик з м’ясом і маринованими огірками

Приготування

  1. Відварити шматок м’яса в підсоленій воді зі спеціями та залишити в бульйоні до повного вистигання. М’ясо можна використовувати будь-яке: свинина, яловичина або курятина.
  2. Нарізати охолоджене м’ясо тонкою соломкою або відокремити на волокна.
  3. Покласти кулінарне кільце на тарілку та викласти нарізане м’ясо. Зверху полити кількома ложками майонезу. За бажанням можна додати сіль та чорний мелений перець. Добре перемішати м’ясо з майонезом і розподілити перший шар.
  4. В окремій мисці нарізати мариновані огірки соломкою або тонкими кружечками та покласти на сито, щоб забрати рідину.
  5. В миску до огірків натерти або пропустити через прес кілька зубчиків часнику. Добре перемішати та витиснути зайву вологу. Викласти огірки з часником поверх м’яса, сформувавши другий шар. Огірки змащувати майонезом не потрібно.
  6. Відварити яйця на твердо (8-10 хвилин після закипання води), натерти на дрібній терці та укласти наступним шаром, рівномірно розрівнявши столовою ложкою. Зверху посолити та зробити майонезну сітку.
  7. Натерти твердий сир на дрібній терці, сформувати з нього наступний шар і злегка полити майонезом.
  8. Заздалегідь підсушені волоські горіхи збити в бажану крихту за допомогою блендера або подрібнити ножем. Посипати готовий салат горіхами та подавати до столу. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.