Загорнула сало в харчову плівку й відправила на плиту: геніальний рецепт смачної закуски, яку обожнюють всі

Пропонуємо рецепт популярної закуски — варене сало з часником і спеціями. Ця страва порадує своїм смаком і ароматом. Спробуйте, навіть якщо ви не любите сало!

Любителі вареного сала запевняють, що ця страва не лише дуже смачна, але й неймовірно ніжна, і просто тане в роті. Рецептів приготування сала є безліч, проте найчастіше його солять або відварюють зі спеціями та часником, після чого зберігають в холодильнику.

Сьогодні ми підготували один із популярних рецептів вареного сала в харчовій плівці, для якого знадобляться всього кілька доступних продуктів і трішки часу.

Інгредієнти

  • Сало (свиняча грудинка) – 1,5 кг
  • Сіль – 1 ст. ложка
  • Часник – 5 зубчиків
  • Чорний мелений перець – 1 ч. ложка
  • Коріандр – 1 ч. ложка
  • Паприка гостра – 1/2 ч. ложки
  • Паприка солодка – 1 ч. ложка
  • Копчена паприка – 1 ч. ложка
  • Спеції – до смаку
Загорнула сало в харчову плівку й відправила на плиту
Загорнула сало в харчову плівку й відправила на плиту

Покроковий рецепт

  1. Заздалегідь підготувати необхідні інгредієнти.
  2. Нарізати свинину прямокутними шматочками та перекласти в глибоку миску.
  3. Туди ж пропустити через прес кілька зубчиків часнику. Додати сіль, чорний мелений перець, коріандр, гострий перець, улюблені спеції, солодку й копчену паприку. Ретельно перемішати руками, розподіливши спеції по шматочках свинини.
  4. Кожен шматок загорнути окремо у два шари харчової плівки. Важливо загорнути сало щільно, аби в процесі приготування туди ні в якому разі не потрапила вода.
  5. Перекласти заготовки в каструлю з товстим дном і влити туди воду. Поставити на плиту, довести до кипіння, потім зменшити вогонь до маленького та готувати протягом 1,5 години.
  6. Після цього вийняти сало з каструлі та залишити повністю остигати. Визволити сало з харчової плівки, відправити в холодильник на кілька годин й можна подавати до столу. Готуйте з любов’ю та діліться цим рецептом з близькими. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.