Замішую ідеальне тісто на ліниві вареники з сиром й додаю манку: їмо тижнями, не набридає. Моя імпровізація

Ліниві вареники з сиром і манною крупою — це гарна ідея швидкого та ситного обіду для всієї сім'ї. Вони виходять дуже ніжними, м'якими та смачними.

Для приготування смачного сніданку вам не потрібно витрачати багато часу, адже можна приготувати ліниві вареники з сиром і манною крупою за 20 хвилин. Сьогодні ми хочемо розповісти, як приготувати ліниві вареники або палюшки на своїй кухні. Знадобляться всього кілька доступних інгредієнтів, які обов’язково знайдуться у вашому холодильнику.

Інгредієнти

  • Кисломолочний сир – 400 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Сіль – 1/2 ч. ложки
  • Цукор – 2 ст. ложки
  • Ванільний цукор – 1 пакетик
  • Манна крупа – 5 ст. ложок
  • Пшеничне борошно – 140-200 г
Ліниві вареники з сиром і манною крупою
Ліниві вареники з сиром і манною крупою

Покроковий рецепт

  1. Підготувати необхідні продукти.
  2. У глибоку миску розбити два яйця, додати сіль, цукор і ванільний цукор. Збити всі інгредієнти за допомогою вінчика до однорідності.
  3. Додати кисломолочний сир і добре перемішати.
  4. Всипати манну крупу, знову перемішати й залишити масу на 15 хвилин.
  5. Поступово просіювати пшеничне борошно та перемішувати тісто спочатку лопаткою, а потім перекласти на робочу поверхню і продовжити замішувати руками. Борошно додавати поступово, щоб не перебільшити. Тісто повинно вийти еластичним, м’яким і трішки липнути до рук.
  6. Замішане тісто поділити на три однакові частини. Розкачати одну частину в ковбаску, злегка придавити та нарізати на трикутники.
  7. Влити в каструлю воду, додати сіль та довести до кипіння. Після цього занурити заготовки у киплячу воду. Як тільки вареники спливають на поверхню, варити ще протягом 3 хвилин.
  8. Подавати готову страву зі сметаною, розтопленим вершковим маслом або смаженою на рослинній олії цибулею.

За бажанням заготовки можна зберігати в морозильній камері для приготування швидкого обіду або вечері. Спробуйте!

Популярне

Схожі статті

Мої ліниві пиріжки розлітаються за секунду, а готую їх ще менше: рецепт, яким свого часу підкорила чоловіка

Якщо у вас завжди мало часу на приготування страв, то потрібно спробувати зробити такі ліниві пиріжки. Готуються вони на сковороді за лічені хвилини, а у вас з'явиться хвилинка на себе.

Беру шматочок ковбасного сиру і морквину: салат “Сонячний настрій” за 3 хвилини. Навіть нарізати не треба

Салат "Сонячний настрій" готується дуже просто й швидко. Інгредієнти натираються на тертушці, тож їх не потрібно кришити ножем. Кількість продуктів указано на 1 порцію, тож збільшуйте за потреби.

Найшвидший торт, який мені колись доводилось пекти: легкі коржі із заварним кремом самі тануть в роті

Важко уявити щось більш апетитне, ніж аромат свіжоспеченого торта. Він — справжній шедевр кулінарії, якщо його секрет полягає в гармонійному поєднанні бісквітних коржів та ніжного заварного крему.