Просто закладаю продукти в сковороду та заливаю водою: виходить смачно. І не треба потім мити гору посуду

Закладіть все у сковорідку, залийте водою і залиште тушкуватися на 1 годину. Витративши мінімум часу, ви отримаєте дуже смачну, багатокомпонентну страву.

Якщо ви не маєте часу годинами стояти біля плити, цей рецепт для вас. Смачна і багатокомпонентна страва, яка ідеально підійде на обід і сподобається всій сім’ї, приготується сама, поки ви будете займатися своїми справами. Вам потрібно всього лише закинути інгредієнти в сковорідку, залити їх водою і поставити на плиту.

Необхідні інгредієнти:

  • фарш – 600 г;
  • картопля – 6 шт;
  • рис – 50 г;
  • капуста – ¼ качана;
  • яйце – 1 шт;
  • цибуля – 2 шт;
  • морква – 1 шт;
  • помідори – 2 шт;
  • томатна паста – 1 ст.л;
  • сіль, перець, лавровий лист за смаком;
  • олія – 3 ст.л;
  • зелень – 1 пучок;
  • вода.

Спосіб приготування:

До фаршу (краще брати свинячий) додаємо яйце та сирий, промитий рис. Також до фаршу додаємо трішки нарізаної зелені, сіль, перець і ретельно перемішуємо. Фарш відбиваємо, щоб він краще тримав форму і формуємо з нього круглі або продовгуваті котлети.

Рецепт смачної вечері з простих продуктів на одній сковороді
Рецепт смачної вечері з простих продуктів на одній сковороді

Підготуємо всі овочі. Цибулю ріжемо дрібним кубиком, моркву натираємо на крупній тертці. Картоплю очищаємо і ріжемо брусочками, помідор нарізаємо кубиком, а капусту шинкуємо тонкою соломкою.

Беремо глибоку сковорідку, або казанок. Наливаємо олію і закидаємо смажитись цибулю. Коли цибуля стане прозорою, додаємо моркву. обсмажуємо ще 2-3 хвилини і додаємо до засмажки нарізані томати. Смажимо все ще 2 хвилини, додаємо томатну пасту і спеції. Для цієї страви ідеально підійте коріандр, суміш перців. Все ретельно перемішуємо. Далі до підсмажених овочів додаємо картоплю. Викладаємо все шарами. На картоплю викладаємо капусту. Зверху додаємо чайну ложку солі та лавровий лист. Заливаємо все окропом, щоб вода покрила капусту. На верх викладаємо котлетки. Вони мають бути наполовину у воді.

Рецепт смачної вечері з простих продуктів на одній сковороді
Рецепт смачної вечері з простих продуктів на одній сковороді

Закриваємо все кришкою, доводимо до кипіння і робимо маленький вогонь. Тушкуємо страву 40-50 хвилин.

Страва готова, куштуємо, за потреби додаємо сіль. Також додаємо вичавлений часник і нарізану зелень.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

“Нехай би показали свої ніжки”: Ірина Білик висловилася про виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні

Ірина Білик прокоментувала виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні. Співачка запевнила, що їй сподобалося все у номері дівчат, крім їхнього вбрання.

Зі склянки кефіру та 5 сосисок готую ексклюзивний сніданок: виходить ціла гора апетитної випічки для родини

З однієї склянки кефіру вийде стільки дріжджового тіста, що зможете загорнути купу сосисок. Робиться все дуже просто. Натомість дорослі й діти будуть у захваті від такого сніданку чи перекусу.

Просто натріть кабачки і додайте яйця! Так смачно, що влітку готую цю страву щодня – ідеально на вечерю

У сезон кабачків спробуйте приготувати цю неймовірно смачну запіканку на сковороді. Страва виходить не лише смачною, а й корисною і готується лічені хвилини.