Плавлені сирки купую через день. Рецепт смачного салату за 5 хвилин: на другий день він ще смачніший

Салат з курячою грудинкою, картоплею, яйцями та плавленим сиром виходить настільки ситним, що більше нічого іншого на вечерю готувати не доведеться. Тож швиденько робіть і насолоджуйтеся.

Вам знадобиться:

  • 3 великі картоплини;
  • 100 г плавленого сиру;
  • 1 яйце;
  • 2 курячих філе;
  • 3-4 ст.лож. майонезу;
  • 1 дрібка солі.
Салат із плавленим сирком та куркою

Щоб зробити салат за 5 хвилин, відваріть картоплю, яйця та куряче філе до готовності напередодні. Тоді процес піде набагато швидше. Відварені й охолоджені бульби обчистьте від кожушків. Натріть на тертушці з великими отворами.

Салат із плавленим сирком та куркою

Плавлений сирок позбавте від упакування й натріть на тертушці. Тільки отвори мають бути трішки меншими, аніж для картоплі. Беріть сирок “Дружба” чи якийсь подібний до нього.

У вареного яйця відділіть жовток від білка. Натріть ці компоненти на середній тертушці окремо один від іншого. Відварене чи підсмажене на пательні куряче філе наріжте дрібними кубиками.

Салат із плавленим сирком та куркою

У салатницю спочатку викладіть шар натертої картоплі. Розрівняйте і промажте майонезом. Присипте сіллю. Далі викладіть кубики курячого філе. Присипте курку яєчним жовтком.

Додайте крапельки майонезу, але не розмащуйте, бо інгредієнти перемішаються, і втратиться структура салату. Розкладіть натертий плавлений сирок. Акуратно розповсюдьте по всій поверхні рівномірно.

Салат із плавленим сирком та куркою

Знову зробіть крапельки майонезу і можете дуже обережно розмастити їх ложкою. Притрусіть зверху натертим білком. Виходить дуже гарна і ніжна на смак конструкція. Такий салат рідні зметуть зі столу в першу чергу. Щойно один раз скуштують, змусять вас готувати цю смакоту знову й знову.

Популярне

Схожі статті

Переможець Євробачення 2024: яке місце посіла Україна та хто вирвався у трійку лідерів? Список фіналістів

Ось і відгримів фінал головного щорічного свята європейської музики, що завжди викликає велику зацікавленість серед глядачів з усього світу. І інтрига: хто став переможцем — відкрита!

Ольга Фреймут в черговий раз хотіла повчити етикету українців, але вийшло навпаки: леді так не роблять

Нещодавно Ольга Фреймут спробувала повернути свою популярність, демонструючи діяльність в Інстаграм. Вона намагалася навчити глядачів правилам етикету, але відповідь, яку отримала, була несподіваною.

З ними відчуваємо себе на сьомому небі. Тістечка “Еспресо”: ранкова кава з ними — наш щоденний ритуал

Починати свій день з ароматної кави та смачних тістечок "Еспресо" — це більше, ніж лише ритуал. Це справжнє мистецтво насолоди, яке відкриває нові горизонти смаку та надає енергії на весь день.