Такого поєднання ви ще не куштували – гарантую, буде смачно на всі 100%: теплий салат із яловичиною та сиром

Найголовніший секрет смачного салату – правильне поєднання компонентів і вдалий соус. Ділимось рецептом теплої закуски, для якої потрібна яловичина та кислий сир.

Після зимових свят усе ще важко вигадати рецепт салату, який би дійсно здивував вас і ваших гостей. Втім, часом не потрібно намагатись вигадати щось унікальне й неймовірне – достатньо просто поєднати прості інгредієнти, які разом створять справжню феєрію. Пропонуємо спробувати цей апетитний салат із яловичиною та кислим домашнім сиром. Вам точно сподобається цей смак, якщо ви за кулінарні експерименти.

Кулінари розповіли, яке поєднання виявиться неймовірно смачним у салаті – дуже простий рецепт
Кулінари розповіли, яке поєднання виявиться неймовірно смачним у салаті – дуже простий рецепт

Інгредієнти:

  • 300-400 грамів яловичини;
  • 2 столові ложки оливкової олії;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 1/2 чайної ложки чорного перцю;
  • 1 червона цибуля;
  • 1 солодкий перець;
  • 1 морква;
  • 2 великі помідори;
  • 100 грамів кислого сиру;
  • Сік з половини лимона;
  • Свіжі зелені трави для подачі;
  • Сіль і перець на смак.

Спосіб приготування:

Розігрійте сковорідку на середньому вогні. Додайте оливкову олію. Посоліть і поперчіть яловичину з обох сторін, а потім покладіть її на розігріту сковорідку. Смажте до золотистого кольору з обох сторін. На це потрібно витратити приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку, залежно від товщини шматка м’яса.

Після смаження дістаньте яловичину зі сковорідки та дайте їй трохи охолонути. Потім наріжте її на тонкі смужки або кубики. У тій же сковорідці, де ви смажили м’ясо, розігрійте додаткову олію за потреби. Додайте цибулю, перець і моркву. Смажте протягом 3-4 хвилин або до м’якості овочів. Ви можете додати лимонний сік, якщо хочете особливого смаку для свого салату. В окремій тарілці змішайте нарізану яловичину, овочі зі сковорідки, нарізані помідори та кислий домашній сир. Додайте сіль і перець на смак. Помішайте.

Кулінари розповіли, яке поєднання виявиться неймовірно смачним у салаті – дуже простий рецепт
Кулінари розповіли, яке поєднання виявиться неймовірно смачним у салаті – дуже простий рецепт

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Пишна і ніжна сирна запіканка як у дитячому садку: дуже вдалий рецепт без борошна, манки і соди

Сирна запіканка за цим рецептом виходить пухкою, ніжною і нереально смачною як у дитячому садку. Приготувати таку запіканку дуже просто, рецепт не потребує зайвих зусиль.

Весільні сукні зірок, заради яких варто вийти заміж: наречені Тіна Кароль, Настя Каменських, Аліна Гросу

Тіна Кароль, Настя Каменських та Аліна Гросу у день власного весілля виглядали неперевершено. Всі ці співачки обрали для себе дорогі і вишукані весільні сукні.

Ця намазка “Дай краба” залітає під “100 грам” тільки так. Смачно навіть просто з хлібом – є один секрет

Дізнайтеся, як легко та просто приготувати найсмачнішу намазку з крабових паличок. Ця ніжна закуска стане справжнім хітом на вашому святковому столі.