Солоні сирники із зеленню – ситно, корисно, незвичайно: не думала, але навіть дітям сподобався цей варіант

Набагато популярнішим десертом до сніданку є солодкі сирники, втім приготувати закуску із зеленню – ідеальна ідея, якщо ви хочете чогось новенького.

Усі ми звикли до солоних сирників із джемами, варенням і згущеним молоком. Втім, що заважає вам спробувати приготувати солону закуску із зеленню до сніданку. Таке частування швидко стане вашим фаворитом, адже його смак не порівняти ні з чим. Швидше записуйте собі рецепт, аби найближчим часом приготувати таке частування для себе та всієї своєї родини. Ви не зможете залишитись байдужими.

Найкращий і найпростіший рецепт смачного сніданку на всю родину – солоні сирники із зеленню на пательні
Найкращий і найпростіший рецепт смачного сніданку на всю родину – солоні сирники із зеленню на пательні

Інгредієнти:

  • 250 грамів сиру;
  • 2 курячих яйця;
  • 2 столові ложки борошна;
  • 2 столові ложки йогурту;
  • 1 столова ложка рослинної олії;
  • 1/2 чайної ложки соди;
  • 1/2 чайної ложки солі;
  • Свіжа зелень;
  • Спеції на смак.

Спосіб приготування:

У мисці змішайте кислий домашній сир, курячі яйця, які попередньо потрібно збити між собою, просіяне пшеничне борошно, звичайний жирний йогурт, рослинну олію, соду та сіль. Потім перемішайте отриману масу до однорідності. Додайте нарізану свіжу зелень. Додайте улюблені спеції на власний смак і ще раз добре перемішайте заготівлю для сирників. Розігрійте сковороду, щоб олія на ньому також добре розігрілась. Для цього використовуйте помірний вогонь, аби пательня розігрівалась рівномірно.

Руками набирайте порції-кульки тіста та розкладайте їх на розігріту сковороду, утворюючи сирники. Обережно натисніть на них ложкою або долонькою, щоб отримати плоскі сирники. Смажте сирники з обох сторін до золотистого кольору, близько 2-3 хвилини з кожного боку. Після смаження перекладіть сирники на паперовий рушник, щоб позбутись від зайвої олії. Подаючи, можна прикрасити сирники ще тертим сиром та додати свіжі овочі.

Найкращий і найпростіший рецепт смачного сніданку на всю родину – солоні сирники із зеленню на пательні
Найкращий і найпростіший рецепт смачного сніданку на всю родину – солоні сирники із зеленню на пательні

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.