Зімпровізувала мʼяке кокосове печиво, яке не зрівняється з магазинним: чоловік просить готувати його щодня

Приготувати ароматне та мʼяке кокосове печиво можна легко та швидко за нашим рецептом. Смаколики перевершать магазинні та миттєво розлетяться з вашого столу. 

Печиво – це не просто смаколик, воно створює відчуття тепла та затишку, коли випечене власноруч з натуральних інгредієнтів. Серед безлічі смаків та текстур, м’яке кокосове печиво стоїть на особливому місці. Цей рецепт – справжня магія, яка перетворить ваші кулінарні пригоди у неймовірні солодощі для всієї сімʼї.

Інгредієнти:

  • 1/2 чашки вершкового масла (розтопленого)
  • 1/2 чашки цукру
  • 1/2 чашки коричневого цукру
  • 1 яйце
  • 1 чайна ложка ваніліну
  • 1/4 чашки борошна
  • 1/2 чайної ложки розпушувача
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 1/2 чашки кокосової стружки

Приготування:

Рецепт кокосового печива, яке хочеться готувати щодня та їсти одне задоволення
Рецепт кокосового печива, яке хочеться готувати щодня та їсти одне задоволення
  1. У великій мисці збийте разом розтоплене вершкове масло, цукор, яйце та ванілін, доки маса не стане пухкою та гладкою, а цукор повністю не розчиниться.
  2. Поступово додавайте борошно, розпушувач та сіль до маси. Змішуйте, доки всі інгредієнти не об’єднаються до однорідності. Додавайте кокосову стружку до тіста, ретельно перемішайте.
  3. Візьміть невеликі частини тіста та скатайте його у кульки вологими руками. Розташуйте кульки на протвені, залишаючи між ними достатній проміжок, щоб вони не злиплися одне з одним, оскільки печиво розширяться під час випікання.
  4. Пекти печиво в попередньо розігрітій до 175 градусів духовці протягом 10-12 хвилин або до золотисто-коричневого кольору.
  5. Після випічки залиште печиво охолоджуватися на протвіні протягом кількох хвилин перед тим, як перенести їх на решітку для повного охолодження.

З цим простим, але дивовижно смачним рецептом ви зможете створити печиво, яке не тільки перевершить магазинне, але й стане улюбленим смаколиком вашої родини та друзів.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.