Спробувала на ювілеї свекра салат з мандаринами і одразу замінила ним “Крабовий” у своєму меню: дуже смачний

Поєднання продуктів у цьому салаті з крабовими паличками дуже незвичайне, але дуже смачне. Приготуйте цей салат один раз і він стане вашим фаворитом.

Крабові палички – смачний і популярний продукт у нашій країні. Практично на будь-якому святковому столі можна побачити салати та закуски з цим продуктом. Пропонуємо до вашої уваги абсолютно новий салат з крабовими паличками, який вас приємно здивує. На перший погляд інгредієнти в цій страві дуже незвичайні. Та насправді вони ідеально поєднуються між собою і утворюють цілу гаму смаку.

Необхідні інгредієнти:

  • крабові палички – 200 г;
  • мандарин – 4 шт;
  • яйця – 4 шт;
  • консервована кукурудза – 150 г;
  • часник – 2 зуб.;
  • майонез – 100 г;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Яйця потрібно зарання відварити і охолодити. Мандарини очищаємо від кірки і прибираємо перетинки і білі “нитки”. Розбираємо мандарини на дольки і кожну дольку перерізаємо навпіл. Всі камінчики виймаємо. Перекладаємо нарізані мандарини у салатник.

Крабові палички для цього салату обираємо високої якості, адже саме вони формують смак всієї страви. Крабові палички ріжемо крупними шматками, як на фото.

Рецепт нового салату з крабовими паличками та мандаринами
Рецепт нового салату з крабовими паличками та мандаринами

Перекладаємо краби у салатник.

Яйця ріжемо крупними кубиками і додаємо до інших інгредієнтів. Туди ж додаємо консервовану кукурудзу. Вичавлюємо в салат 2 зубчики часнику, сіль і трішки перцю. Заправляємо салат майонезом і ретельно перемішуємо.

Рецепт нового салату з крабовими паличками та мандаринами
Рецепт нового салату з крабовими паличками та мандаринами

Майонез для салату краще обирати високої жирності, найкраще використовувати домашній. Салат відразу після приготування подаємо до столу. Зберігати його у заправленому вигляді не варто, адже мандарини пустять сік і страва втратить смак і зовнішній вигляд.

Крабові палички в поєднанні з соковитими мандаринами і часничком – це справжня смакота. Обов’язково спробуйте це поєднання.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.