Поклала все на деко і в духовку. Рецепт мʼяса по-французьки по-новому: ідеальна вечеря просто так і на свято

Інколи часу на приготування вечері обмаль, а смачно нагодувати родину потрібно. В такому випадку мʼясо по-французьки стає рятівною паличкою, адже страва смачна і доречна в будь-який час.

Шукаєте рецепт, що приготувати на вечерю і не витрачати при цьому багато часу на кухні? Дозвольте мені поділитися рецептом дійсно смачної страви – мʼяса по-французьки в духовці. Ця вечеря порадує вас простотою в приготуванні, а ваших рідних – чудовим смаком та ароматом.

Інгредієнти:

  • 400 грамів свинини або яловичини
  • 4-5 середніх картоплин
  • 2 середні цибулини
  • 200 грамів свіжих печериць
  • 200 грамів твердого сиру
  • 3 столові ложки майонезу
  • Сіль, перець, приправи до мʼяса
  • Оливкова олія

Приготування:

Мʼясо по-французьки у сирній шубці. Ідеальна вечеря
Мʼясо по-французьки у сирній шубці. Ідеальна вечеря
  1. Наріжте м’ясо на тоненькі стейки та зачистіть від непотрібних жил та жиру. Добре відбийте кухонним молотком, щоб мʼясо стало мʼяким та ніжним.
  2. Картоплю, цибулю та печериці наріжте на кружечки. Твердий сир натріть на тертці.
  3. У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Підсмажте шматочки м’яса з обох сторін до золотистого кольору. Після цього вийміть мʼясо зі сковороди та залиште його відпочити.
  4. У глибокій формі для запікання або на противені розкладіть картоплю, цибулю та печериці шарами. Посоліть, поперчіть та додайте інші приправи до овочів за вашим смаком. Покладіть попередньо підсмажене м’ясо на верх овочів та змажте його майонезом.
  5. Посипте тертим сиром верх страви. Поставте форму в розігріту духовку та готуйте приблизно 20-25 хвилин, або до повного приготування картоплі. Перевірити на мʼякість овочі можна ножем або виделкою.

Ця ароматна та смачна вечеря готова до подачі! Подавайте мʼясо гарячим, зі свіжими зеленими салатами та багетом для того, щоб створити затишну, сімейну атмосферу за вашим столом.

Популярне

Схожі статті

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.