Син крутив носом, коли готувала “перше”, а від цього горохового супу ніколи не відмовлявся: секрет від мами

Кожна мама знає, як буває важко нагодувати свою дитину. Гарантуємо, що від такого горохового супу ніхто не відмовиться – варто лише спробувати першу ложку страви.

Не завжди приготування обіду для найменших дітлахів завершується для мам щасливою усмішкою нащадків. Часто діти вередують та відмовляються від приготованої страви. Втім, запевняє господиня й мама “з досвідом”, від такого горохового супу ніхто точно не захоче відмовлятись. Навіть якщо ваша дитина постійно крутить носом, варто їй спробувати ложку смакоти, як вона проситиме вас готувати такий обід знову й знову.

Господиня розповіла, що приготувати дітям на обід, щоб їм сподобалось і вони все з'їли – рецепт горохового супу
Господиня розповіла, що приготувати дітям на обід, щоб їм сподобалось і вони все з’їли – рецепт горохового супу

Інгредієнти:

  • 200 грамів гороху;
  • 300-400 грамів свинини;
  • 1 велика цибуля;
  • 2-3 моркви;
  • 2-3 картоплі;
  • 2-3 зубчики часнику;
  • 1,5 літра води;
  • Сіль і перець на смак;
  • Олія для смаження;
  • Свіжа зелень.

Спосіб приготування:

Промийте горох і залийте його водою на кілька годин або краще на всю ніч. Після цього злийте воду. У великій каструлі розігрійте трохи олії на середньому вогні. Додайте нарізану свинину та смажте її до золотистого кольору. Додайте нарізану цибулю та часник і смажте, помішуючи, поки цибуля не стане м’якою і прозорою.

Додайте нарізану моркву та картоплю до каструлі. Продовжуйте смажити овочі протягом 5-7 хвилин, поки вони не стануть м’якими. Додайте горох у ту саму каструлю та залийте водою. Ви можете використовувати для приготування супу овочевий або м’ясний бульйон, якщо такий є. Це зробить смак набагато насиченішим. Доведіть суп до кипіння, а потім зменште вогонь та варіть на помірному вогні протягом близько 40-50 хвилин, доки всі овочі не стануть м’якими, а горох – ніжним.

Під час приготування супу додайте сіль та перець на власний смак. Подавайте гороховий суп зі свининою гарячим, прикрасивши свіжою зеленню, якщо бажаєте.

Господиня розповіла, що приготувати дітям на обід, щоб їм сподобалось і вони все з'їли – рецепт горохового супу
Господиня розповіла, що приготувати дітям на обід, щоб їм сподобалось і вони все з’їли – рецепт горохового супу

Смачного!

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.