На таку дієту і чоловік зі мною сів: снідаємо банановими панкейками без цукру. По-простому – це оладки

Харчування можна зробити здоровим просто знизивши вживання цукру. Чудовою альтернативою солодощам стануть бананові панкейки, які готуються повністю без додавання цукру. Це дійсно смачно!

Шукаєте смачну та здорову альтернативу звичайним панкейкам для вашої сім’ї? Чому б не спробувати цей простий рецепт бананових панкейків без цукру, які точно сподобаються вашим дітям! Ці панкейки — це не лише смачний сніданок, а й корисна альтернатива солодощам, що забезпечує енергію на цілий день.

Інгредієнти:

  • 0,5 літра теплого молока
  • 30 грамів вершкового масла (розтопленого)
  • 2 стиглих банани
  • 1 яйце
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • Борошно (на око, щоб тісто було, як густа сметана)

Приготування:

Найсмачніші бананові панкейки без цукру
Найсмачніші бананові панкейки без цукру
  1. У мисці змішайте тепле молоко та вершкове масло. Додайте перетерті до стану пюре банани та взбийте все міксером до отримання однорідної маси.
  2. Розбийте яйце у миску з тістом та додайте розпушувач. Охайно змішайте до рівномірного розподілу інгредієнтів.
  3. Поступово додавайте борошно до тіста, змішуючи його, поки не отримаєте консистенцію схожу на густу сметану.
  4. Розігрійте сковорідку на середньому вогні та змастіть її трохи олією чи вершковим маслом. Налийте невелику порцію тіста на сковорідку і розгладьте його до утворення круглого панкейка. Готуйте панкейки з обох сторін до золотисто-коричневого кольору.
  5. Подавайте бананові панкейки теплими з улюбленим фруктовим сиропом або медом, або просто зі свіжими фруктами.

Нехай ваші малюки насолоджуються цими смачними та здоровими панкейками, які стануть улюбленим сніданком у вашій родині. Не тільки дітям, а й дорослим ці смаколики будуть до вподоби. Банани є природним вмістом кальцію, заліза, магнію, цинку, селену та багатьох інших корисних вітамінів та мікроелементів.

Популярне

Схожі статті

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?