Моя імпровізація замість нудних яблучних пирогів. Цей рецепт просто геніальний: дуже ніжний яблучний торт

Неймовірно смачний і легкий у приготуванні пиріг із яблуками. Готується дуже швидко і просто, все змішав і готово. Інгредієнти доступні кожній господині!

Для приготування яблучного пирога потрібно лише змішати всі компоненти, вилити тісто в форму, зверху викласти яблука та запекти. Настільки легко та швидко, що ви сміливо можете готувати цей яблучний пиріг до сніданку.

Для яблучного пирога вам знадобиться:

  • Яйця 3 шт.
  • Цукор 200 г
  • Сметана 150 г
  • Масло рослинне 80мл
  • Ванілін дрібка
  • Розпушувач 2 ч.л.
  • Борошно 2 стак.( 250г)
  • Яблука (середнього розміру) 5 шт

Спочатку ми взбиваємо яйця з цукром і тому ми відправляємо до міксера. Якщо відсутній міксер, можна взяти звичайнісінький вінчик і ним гарненько вбити. Потім виливаємо яйця до чаші міксеру, додаємо 200 г цукру та починаємо взбивати. Ріжемо кілька яблук та поливаємо їх лимончиком.

Взбиваємо яйця з цукром та ріжемо яблука на невеликі квадратики
Взбиваємо яйця з цукром та ріжемо яблука на невеликі квадратики

У ширшу посудину кладемо 150 г сметани. Розмішуємо і додаємо олії. Після того, як збили яйця з цукром, поріжте два яблучка на невеликі квадратики. Їх потрібно взбризнути лимоном, щоб вони не темніли. Далі беремо ширшу посудину, кладемо 150 г сметани, розмішуємо і відразу додаємо олії.

У просіяну муку додаємо дві чайні ложки розпушувача. Нарізаємо ломтиками яблука і висипаємо у формочку. Ломтики викладаємо кругами, збризкуємо все це лимонним соком і відправляємо до духовочки на 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.

Після того, як ми дістали наш пиріг з духовки, перевіряємо його шпажкою. Якщо пиріг готовий, чекаємо, поки він підсохне. Притрушуємо його зверху цукровою пудрою і насолоджуємося смаком пирога. Пиріг естетично виглядає і просто неперевершений на смак. Додавайте до нього горнятко молока і смакуйте із задоволенням!

Пиріг настільки смачний, що його хочеться смакувати і смакувати
Пиріг настільки смачний, що його хочеться смакувати і смакувати

Як бачите, приготування яблучного пирога дуже швидке та без зайвої мороки. Він неодмінно стане чудовим доповненням до обіднього чи навіть святкового столу, коли немає багато часу на готування.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.