Плавлені сирки готую купую через день. Рецепт смачного салату за 5 хвилин: готую з крабовими паличками

Цей салат з плавленим сиром і крабовими паличками виходить смачним і ніжним. Він ідеально доповнить святковий стіл і точно сподобається вам та вашим гостям.

Якщо ви любите поєднання крабових паличок і плавленого сиру, цей салат вам точно сподобається. Він виходить дуже ніжним, соковитим і злегка пікантним. Пікантності та приємної солодкості цьому салату надає консервований ананас. Салат виходить дуже нарядним і з легкістю стане зіркою вашого святкового столу.

Необхідні інгредієнти:

  • крабові палички – 400 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • яйця – 5 шт;
  • консервований ананас – 300 г;
  • майонез, сіль, перець за смаком.

Для маринаду:

  • вода – 50 г;
  • оцет – 3 ст.л;
  • цукор – 1 ст.л.

Спосіб приготування:

Цибулю ріжемо тоненькими четверть кільцями і маринуємо у воді з оцтом та цукром протягом 10 хвилин.

Яйця потрібно зарання відварити та охолодити, а плавлений сир покласти на 15 хвилин в морозилку, щоб він краще натирався.

Беремо круглу тарілку і встановлюємо кондитерське кільце, яке надасть салату круглої форми. Першим шаром викладаємо нарізані кубиком яйця. Їх потрібно присолити за змастити щедрим шаром майонезу. З цибулі зливаємо маринад і викладаємо її наступним шаром на яйця. Далі викладаємо нарізані кубиком крабові палички. Їх потрібно змастити майонезом.

Рецепт святкового салату з крабовими паличками і плавленим сиром
Рецепт святкового салату з крабовими паличками і плавленим сиром

Далі викладаємо нарізані кубиком консервовані ананаси і змащуємо їх майонезом. Завершальним шаром викладаємо натертий на дрібній терці плавлений сир. Після 15 хвилин у морозилці він буде легко натиратися і не прилипатиме до тертки.

Рецепт святкового салату з крабовими паличками і плавленим сиром
Рецепт святкового салату з крабовими паличками і плавленим сиром

Цьому салату бажано дати 1-2 години настоятися у холодильнику, а потім подавати до столу. Він виходить дуже соковитим і ніжнім, а всі інгредієнти ідеально поєднуються між собою. Зверніть увагу, що для цього салату краще обрати майонез високої жирності, або домашній.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.