Готую кожного ранку і не набридає, навпаки – чоловік просить ще. Дуже смачний сніданок з 4 інгредієнтів

Французька кухня - вона ж про легкість, витонченість, дивовижність. Пропонуємо зробити Францію у себе вдома на кухні та навчитися готувати справжній французький омлет.

Розкриваємо секрети приготування ідеального французького омлету – кулінарного шедевру, відомого своєю ніжною та шовковистою текстурою всередині та легкою золотисто-коричневою скоринкою зовні. Приготуйтеся вирушити у подорож, яка підніме ваш сніданок на новий рівень і додасть нотку щастя у ваш ранок.

Магія пишного французького омлету складається всього з 4-х інгредієнтів – яєць, вершкового масла, перцю та солі. Родзинка омлету в тому, що він не містить молока. Але все одно залишається легким, повітряним та ніжним. Приготовлений таким чином омлет виходить настільки соковитим та ароматним, що його захочеться готувати постійно! І не лише на сніданок.

Для омлету знадобляться дуже прості інгредієнти
Для омлету знадобляться дуже прості інгредієнти

Для приготування омлету потрібно:

  • 3 яйця
  • 20 г вершкового масла
  • сіль і перець до смаку

За бажанням можна додати салати.

Тож як приготувати цю смакоту?

Розбиваємо у глибоку миску три яйця, збиваємо їх, допоки не побачимо однорідну суміш. Не поспішайте додавати сіль, адже тоді страва може вийти недостатньо ніжною. Далі потрібно розтопити 20 г вершкового масла. Бажано зробити це на пательні, щоб омлет не прилипав.

Виделкою необхідно підгортати яйця до центру, щоб вони швидше загусли
Виделкою необхідно підгортати яйця до центру, щоб вони швидше загусли

Яєчню суміш, разом із розтопленим маслом, виливаємо на пательню. Кілька секунд необхідно почекати, аби яйця схопилися. Вогонь при цьому має бути трохи меншим за середній.
Аби яйця швидше загусли, необхідно трохи потрусити пательню та підгорнути яйця виделкою.

В ідеалі, страва має бути гарно підсмажено знизу і трохи рідкою зверху. Далі беремо лопатку та згортаємо омлет у рулет. Додаємо спеції і вуаля – страва готова!

Готуйте омлет за нашим рецептом і тоді і у вас будуть у повітрі витати аромати топленого масла, правильно приготованих яєць і тієї смакоти, якою ви можете приправити цей сніданок.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.