Замість пиріжків готую на сніданок цю смакоту. Лінивий млинець з начинкою на сковороді за 5 хв – дуже ситний

Такий варіант сніданку сподобається і дорослим і дітям. Крім того, що страва виходить дуже смачною, готується вона всього 5 хвилин з доступних продуктів.

Сніданок – найголовніший прийом їжі за день. Він має бути ситним, поживним і, звісно, смачним. Пропонуємо до вашої уваги відмінний рецепт сніданку, який готується за 5 хвилин і має відмінний смак.

Для приготування цієї простої і смачної страви вам знадобляться тортилья, або круглий лаваш, яйця і начинка, яка вам найбільше подобається. В якості начинки можна використати ковбасу, сир, помідори, гриби та інші інгредієнти.

Необхідні інгредієнти

(на 1 порцію):

  • тортилья (круглий лаваш) – 1 шт;
  • яйця – 2 шт;
  • сіль, перець за смаком;
  • олія – 2 ст.л;
  • твердий сир – 20 г;
  • ковбаса варена – 50 г;
  • помідори – 0,5 шт;
  • вершкове масло – 10 г.

Спосіб приготування:

2 яйця збиваємо вилкою з дрібкою солі та перцю. Пательню розігріваємо вливаємо рослинну олію і виливаємо туди збиті яйця. Знизу яйця мають згорнутися, а зверху ще бути рідкими, тоді накриваємо їх круглим лавашем.

Рецепт швидкого сніданку на сковороді з лаваша і яєць
Рецепт швидкого сніданку на сковороді з лаваша і яєць

Смажимо ще буквально 30 секунд і перевертаємо лаваш з яйцями. Вони скріпляться і будуть одним цілим. Умовно ділимо лаваш на 2 частини. На одну частину викладаємо начинку: нарізану ковбасу помідори та натертий сир.

Рецепт швидкого сніданку на сковороді з лаваша і яєць
Рецепт швидкого сніданку на сковороді з лаваша і яєць

Накриваємо одну частину лаваша іншою частиною. Смажимо лаваш з начикою ще хвилину і перевертаємо на інший бік. Готову тортилью з начинкою змащуємо вершковим маслом і подаємо до столу гарячою.

Рецепт швидкого сніданку на сковороді з лаваша і яєць
Рецепт швидкого сніданку на сковороді з лаваша і яєць

Готова страва виходить дуже смачною. Лаваш виходить м’яким і ніжним, яйця надають ситності, помідор свіжості, а сир з ковбасою ідеально доповнюють страву. Звісно, гарячою така тортилья смакує найкраще, та вона залишається смачною навіть після того, як повністю охолоне. Тому таку тортилью можна готувати не лише на сніданок, а й брати в якості перекусу в школу, чи на роботу.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.