Перестала готувати Шубу та Олів’є. Салат “Коханка Посейдона” затьмарює всі інші страви на святковому столі

Салат "Коханка Посейдона" абсолютно новий і небанальний. Інгредієнти в цьому салаті ідеально поєднуються між собою, "зіркою" страви являється запечене рибне філе.

Якщо ви любите експериментувати на кухні і дивувати своїх рідних та гостей новими стравами, обов’язково спробуйте цей салат. Поєднання продуктів у цьому салаті незвичайне, але дуже смачне. Готова страва виходить дуже ніжною, соковитою і має гармонійний смак.

Необхідні інгредієнти:

  • рибне філе – 1 шт;
  • твердий сир – 100 г;
  • хліб білий – 3 шматочки;
  • помідори – 150 г;
  • зелень (кріп, петрушка);
  • сіль, перець, майонез за смаком.

Спосіб приготування:

Для цього салату ви можете обрати будь-яке філе риби, головне, щоб воно було без кісток. Це може бути минтай, скумбрія, чи навіть горбуша. Філе однієї риби солимо, перчимо. Також можна додати приправу до риби. Замотуємо філе у фольгу і запікаємо у духовці 20 хвилин.

З білого хліба робимо сухарики. Для цього з хліба зрізаємо скоринку нарізаємо невеликим кубиком. Додаємо до хліба сіль, перець, паприку і ложку олії. Смажимо сухарики на сухій пательні 3-4 хвилини до золотистості.

Рецепт святкового салату Коханка Посейдона з рибним філе
Рецепт святкового салату Коханка Посейдона з рибним філе

Помідори нарізаємо невеличкими дольками. Петрушку або кріп дрібно ріжемо, а сир натираємо на тертку. Також сюди можна додати невелику кількість листової зелені. У салатнику змішуємо нарізані помідори, зелень та натертий сир.

Запечену рибу розділяємо крупними шматочками і додаємо у салат.

Рецепт святкового салату Коханка Посейдона з рибним філе
Рецепт святкового салату Коханка Посейдона з рибним філе

Все солимо і заправляємо майонезом. Викладаємо салат у святкову тарілку і прикрашаємо сухариками. Готову страву відразу подаємо до столу, у заправленому вигляді довго зберігатися він не може.

Готовий салат виходить нереально смачним. Рибка тут ніжна і соковита і вона ідеально поєднується з томатами і сиром. Домашні сухарики надають приємної хрумкості і пікантності.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!