Беру банку зеленого горошку і готую геніальний суп. Смачний рецепт з простих продуктів за 20 хвилин

Суп за цим рецептом готується всього 20 хвилин, при цьому він виходить ситним і наваристим, хоч у ньому немає ні грама м'яса. Таку першу страву з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти.

Важко уявити раціон будь-якої людини без супів. Хоч у світі існують тисячі рецептів супів, українські господині зазвичай готують одні і ті ж перші страви. Пропонуємо до вашої уваги дуже смачний рецепт супу. Він бюджетний, просто і швидко готується, а смак у нього відмінний. Крім того, суп виходить ситним і поживним і дасть вам енергію на цілий день.

Необхідні інгредієнти:

  • картопля – 3 шт;
  • цибуля – 1 шт;
  • морква – 1 шт;
  • зелений горошок – 1 банка;
  • плавлені сирки – 2 шт;
  • вода – 2,5 л;
  • локшина (вермішель павутинка) – 100 г;
  • сухий часник – 1 ч.л;
  • олія – 2 ст.л;
  • сіль, перець за смаком;
  • зелень.

Спосіб приготування:

Цибулю ріжемо дрібним кубиком, моркву тремо на дрібну тертку. Беремо каструлю і наливаємо у неї рослинну олію та ставимо на вогонь. Вкидаємо цибулю з морквою і пасируємо кілька хвилин. Після цього наливаємо в каструлю до засмажки 2,5-3 літри гарячої води і залишаємо варитися.

Рецепт наваристого і смачного супу з консервованим горошком
Рецепт наваристого і смачного супу з консервованим горошком

Картоплю ріжемо невеликим кубиком і відправляємо у киплячий суп. Через 10 хвилин варки, додаємо до супу натерті плавлені сирки і розмішуємо. Обирайте якісні сирки з вершковим маслом. Сирки хорошої якості швидко розтануть у супі і нададуть приємного смаку. Якщо ви оберете плавлений сир поганої якості, він не розтане і залишиться в супі шматочками.

Після закипання додаємо у суп дрібну вермішель і даємо покипіти ще 2-3 хвилини. Далі додаємо до супу консервований горошок. Його можна замінити на заморожений, або свіжий горох. Коли все добре закипить додаємо до супу сіль, перець та сухий часник. Варимо під кришкою ще 2-3 хвилини.

Рецепт наваристого і смачного супу з консервованим горошком
Рецепт наваристого і смачного супу з консервованим горошком

В кінці приготування додаємо до страви дрібно нарізаний кріп, або іншу зелень. Перемішуємо і вимикаємо плиту.

Ось так просто і швидко, за 20 хвилин, смачний суп для всієї сім’ї буде готовим. Він має приємний вершковий смак, за рахунок плавлених сирків. Зелений горошок надає не лише смаку, а й ситності, адже він є природним джерелом рослинного білка.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.