Більше не купую червону рибу на свята: з баночки бичків у томаті готую незвичайну закуску. Гості дивуються

Приготувати гарячі бутерброди можна з будь-яких рибних консервів, зокрема, з бичків у томаті. Закуска виходить смачною, соковитою. Підходить і на вечерю, і на сніданок.

Вам знадобиться:

  • 75 г твердого сиру;
  • 1 пучок зелені;
  • 1 банка консервів бичок у томаті;
  • 2 ст.лож. майонезу;
  • 1 дрібка молотого перцю;
  • 1 батон;
  • 50 г вершкового масла;
  • 0,5 цибулини.
Гарячі бутерброди з рибною консервою

Щоб зробити гарячі бутерброди з бичком у томаті, натріть на тертушці брусочок твердого сиру. Отвори мають бути невеликими. Пучок зелені – петрушка з кропом – вимийте, стряхніть від вологи й дрібно наріжте. Змішайте інгредієнти.

Гарячі бутерброди з рибною консервою

Відкрийте баночку консервів і перекладіть вміст у мисочку з сиром та зеленню. Розмішайте виделкою до однорідності. Додайте майонез і продовжуйте розмішувати, але вже ложкою.

Половину цибулини наріжте дрібними кубиками й додайте до загальної маси. Наріжте батон на шматочки. Намащуйте на них спочатку тонкий шар вершкового масла, рибну намазку й викладайте на деко, вистелене пергаментом.

Гарячі бутерброди з рибною консервою

Присипте чорними меленим перцем. Запікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів, близько 15 хвилин. Діставайте, коли батон стане золотавим, а начинка підрум’яниться. Як бачите, все робиться дуже швидко. Продукти теж доступні.

Гарячі бутерброди з рибною консервою

Тож обов’язково приготуйте гарячі бутерброди з бичком у томаті, щоб поласувати всією родиною. Таку закуску можна подавати навіть на святковий стіл. Нехай гості спробують здогадатися, з чого ви приготували цей смачний оригінальний наїдок.

За бажанням, бички можете замінити на будь-які інші консерви. Вийде так само смачно й доволі цікаво.

Популярне

Схожі статті

Це нереально смачна намазка на бутерброди: ікра з моркви. Оригінальний, швидкий та напрочуд бюджетний рецепт

Приготуємо ароматну ікру з моркви, яка стане улюбленою закускою у вашій родині. Повірте, ця смакота складе гідну конкуренцію навіть кабачковій ікрі.

Святковий салат “Журавушка”: в радянських кафе він був найдорожчим. Нереальна смакота з простих інгредієнтів

Цей салат чудово пам'ятають ті, хто за радянських часів хоч раз відвідував їдальню чи кафе. Салат "Журавушка" коштував найдорожче, тому його могли замовити не всі. Тепер є можливість спробувати.

Червона помада та короткий топ: Катерина Осадча показала фото зі своєї юності та пригадала початок кар’єри

Катерина Осадча поділилась архівним фото з початку своєї кар'єри. Телеведуча показала, який вигляд вона мала у 2005 році, коли стартувала програма "Світське життя".