Нереально смачний торт із 3 інгредієнтів – і їх реально всього 3 в рецепті. Готую миттєво за 5 хвилин

Цей смачний торт з трьох інгредієнтів є дуже корисним і є замінником шкідливих солодощів. Ви можете їсти цей торт навіть на схудненні і давати маленьким дітям.

Смачні і корисні торти існують. Якщо ви знаходитесь на корисному харчуванні, худнете, або просто намагаєтеся менше їсти цукру, цей рецепт для вас. Крім того, що цей тортик виходить корисним, адже в ньому зовсім немає цукру та борошна, він ще й дуже смачний. Десерт виходить дуже ніжним, соковитим і в міру солодким.

Необхідні інгредієнти:

  • яблука – 1,2 кг;
  • кокоса олія або вершкове масло – 60 г;
  • горіхи – 350 г.

Спосіб приготування:

Для цього рецепту обирайте смачні, соковиті яблука з солодким смаком, адже вони надають природної солодкості десерту. Яблука розрізаємо навпіл, вичищаємо серцевинку. Половинки яблук викладаємо на деко зрізом донизу і запікаємо при температурі 180 градусів цельсія 30 хвилин. Яблука мають стати м’які. Ложкою вичищаємо м’якоть з половинок яблука. Має вийти близько 700 грам яблучного пюре без шкірок.

До пюре додаємо кокосову олію, або розтоплене вершкове масло і збиваємо погружним блендером до однорідної, гладкої маси. Виходить ніжний, однорідний яблучний крем.

Рецепт смачного і корисного торта з 3 інгредієнтів
Рецепт смачного і корисного торта з 3 інгредієнтів

Для зручності перекладаємо його у кондитерський мішок і відправляємо його в холодильник.

В цей час підготуємо горіхи. Можна обрати будь-які горіхи: арахіс, грецькі горіхи, мигдаль, чи фундук. Підсушіть горіхи на сухій пательні і збийте у бленедері до стану крихти.

Для зборки торту використовує форму.

На дно форми викладаємо ⅓ горіхової крихти і розрівнюємо. Трішки утрамбовуємо горіховий шар.

Рецепт смачного і корисного торта з 3 інгредієнтів
Рецепт смачного і корисного торта з 3 інгредієнтів

Далі викладаємо треть яблучного крему. Потім знову горіховий шар і знову крем. Має вийти 3 шари горіхів і 3 шари крему. Завершальним шаром має бути яблучний крем.

Рецепт смачного і корисного торта з 3 інгредієнтів
Рецепт смачного і корисного торта з 3 інгредієнтів

Накриваємо торт харчовою плівкою і ставимо в холодильник мінімум на 6 годин. За цей час торт добре просочиться і стабілізується. Він добре тримає форму.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.