Смажу картопляний омлет – таких пишних не бачила: ніколи не опадає, пишноту не втрачає. Найкращий сніданок

Спочатку вам може здаватись дивною пропозиція приготувати картопляний омлет. Втім, вже зовсім скоро ви зрозумієте – це дуже смачна й поживна страва, ідеальна для сніданку.

Кожен ранок має починатись зі смачного та поживного сніданку – лише так ви можете бути впевненими в тому, що ваш день пройде дійсно вдало, а настрій буде хорошим. Втім, витрачати купу часу за плитою з самого ранку не хочеться нікому. Саме тому ми пропонуємо приготувати надзвичайно простий, але разом із тим особливий на смак картопляний омлет. Він готується настільки швидко, що ви навіть встигнете випити кави перед виходом у своїх справах.

Кулінари розповіли, яку страву найкраще приготувати на сніданок – смачний картопляний омлет
Кулінари розповіли, яку страву найкраще приготувати на сніданок – смачний картопляний омлет

Інгредієнти:

  • 3 середні картоплини;
  • 4 яйця;
  • 1 невелика цибуля;
  • 2 столові ложки рослинної олії;
  • Сіль і перець на смак;
  • Кріп для подачі.

Спосіб приготування:

Для початку підготуйте картоплю. Для цього очистьте її та наріжте на тонкі кружальця або натріть на тертці. Дрібно наріжте очищену цибулю, а після цього – розігрійте рослинну олію масло або вершкове масло в сковороді на середньому вогні. Додайте на пательню нарізану цибулю до розігрітого масла чи олії та продовжуйте смажити до золотистого кольору.

Додайте нарізану картоплю до цибулі в сковороду. Смажте картоплю, помішуючи, поки вона не стане м’якою, це займе близько 10-15 хвилин. Поки картопля готується, в іншій мисці збийте курячі яйця. Додайте сіль і перець, улюблені спеції. Перемішайте яєчну масу. Коли картопля вже готова, рівномірно розподіліть її по сковороді. Повільно влийте збиті яйця зверху на картоплю.

Накрийте сковорідку та готуйте омлет на невеликому вогні протягом 10-15 хвилин, або до того часу, поки його верхня сторона не стане твердою. Коли страва приготувалась, прикрасьте омлет свіжою петрушкою або кропом. Подавайте омлет гарячим, нарізавши його на порції.

Кулінари розповіли, яку страву найкраще приготувати на сніданок – смачний картопляний омлет
Кулінари розповіли, яку страву найкраще приготувати на сніданок – смачний картопляний омлет

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!