Відколи я дізналась цей рецепт, то геть забула про духовку: готую торт з печива та фруктів за лічені хвилини

У світі кулінарних відкриттів і творчих експериментів існує безліч способів здивувати смаком і надихнути усіх на нові кулінарні шедеври. Серед цього розмаїття рецептів, ми пропонуємо один з них.

Він особливо виділяється своєю простотою та смаковим вибухом. Отже, коли в вас є залишки часу та бажання задовольнити солодку пристрасть, забудьте про довгі години в кухні та навіть про духовку. Це справді магічний рецепт, який перетворить ваші хвилини на миті радості та насолоди.

Робиться все швидко та просто, але варто подбати про наявність зручної форми, у якій ви будете формувати свій торт, а також — холодильник. Для зручності вам знадобиться електричний міксер.

Інгредієнти

  • Печиво галетне або інше прямокутної форми 300 г
  • Молоко 200 мл
  • Банани 3 штуки
  • Сметана 500 г
  • Цукрова пудра 100 г
  • Ванільна есенція 1 чайна ложка
  • Для декору:
  • Ківі 2 штуки
  • Апельсин 2 штуки
  • Банани 2 штуки
  • Желатин замочений й розтоплений 20 г

Приготування

Рецепт швидкого домашнього десерту без випікання: торт з печива та фруктів

Спочатку зробіть крем: покладіть у миску сметану, додайте до неї цукрову пудру та ванільну есенцію, а потім все дуже добре на швидких обертах збийте міксером до пишної та міцної піни.

Почистьте фрукти та наріжте їх: банани та ківі — кружечками, а апельсини — половинками кружечків.

Розділіть кількість печива на 3 рівні частини. Тепер занурюйте кожне та викладайте перший шар на пласку поверхню зручного посуду або на дошку. Це може бути, наприклад, 12 штук: 3 рядки по 4 штуки у кожному.

1/3 частини крему розподіліть рівним шаром на першому пласті печива.

Потім зверху рівними рядками покладіть кружечки бананів, а поверх них — знову шар змоченого у молоці печива, який також вкрийте кремом.

Далі все повторіть ще 1 раз, після чого поверх останнього шару крему розкладіть декор з бананів, ківі та апельсинів так, як на фото або так, як вам забажається. Змастіть фрукти розтопленим желатином.

Відправте торт у холодильник не менше ніж на 1 годину.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.