Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Печінка – дуже корисний продукт, який повинен бути в раціоні у кожного. Є багато людей, які не люблять печінку, а все через те, що вони не вміють її правильно готувати. Неправильно приготована печінка виходить сухою та жорсткою, та при правильному її приготуванні печінка дуже ніжна і неймовірно смачна. Пропонуємо до вашої уваги соковитий і ніжний салат з курячою печінкою, який неодмінно сподобається кожному. Печінка тут м’яка і смачна та прекрасно поєднується з іншими продуктами у салаті.

Необхідні інгредієнти:

  • куряча печінка – 700 г;
  • цибуля – 5 шт (450-500 г);
  • солоні (мариновані) огірки – 6 шт (400 г);
  • сіль, перець, майонез за смаком;
  • олія – 3 ст.л.

Спосіб приготування:

Курячу печінку добре промиваємо і прибираємо плівочки. У каструлі доводимо воду до кипіння і закидаємо туди печінку. Варимо печінку після закипання на маленькому вогні 5-6 хвилин. Після цього виймаємо її на тарілку і даємо охолонути. Так печінка залишиться ніжною і м’якою.

Цибулю нарізаємо тонкими напівкільцями і обсмажуємо на рослинній олії до м’якості. Сильно засмажувати цибулю не потрібно, вона має бути ледь золотистою. Обсмажену цибулю також охолоджуємо.

Рецепт святкового салату з курячої печінки і огірків
Рецепт святкового салату з курячої печінки і огірків

Солоні, або мариновані огірки нарізаємо соломкою. Відварену печінку ріжемо крупною соломкою.

Рецепт святкового салату з курячої печінки і огірків
Рецепт святкового салату з курячої печінки і огірків

Поєднуємо в одній мисці обсмажену цибулю, огірки та печінку. Салат солимо, перчимо та заправляємо майонезом.

Готовий салат відразу подаємо до столу. Він має цікавий і оригінальний смак. Смажена цибуля надає страві приємну солодкість, огірки – кислинку та хрумку текстуру, а печінка дуже ніжна і приємна на смак.

Готуйте з задоволенням, смачного!

Популярне

Схожі статті

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.