Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Часом для приготування дійсно смачної та по справжньому вдалої страви потрібно ввімкнути фантазію та змішати інгредієнти, які, як ви могли думати раніше, взагалі не поєднуються між собою. Так, простий рецепт шарового салату з додаванням копченої курки та маринованих грибів стане справжнім вибухом на вашому застіллі.

Як просто та швидко приготувати смачний салат із додаванням курячої копченої грудки та грибів
Як просто та швидко приготувати смачний салат із додаванням курячої копченої грудки та грибів

Інгредієнти:

  • 200 г копченої курки;
  • 200 г маринованих грибів;
  • 2 середні варені картоплини;
  • 2 варені моркви;
  • 2 свіжі помідори;
  • 3-4 кислі огірки;
  • 3 варених курячих яйця;
  • Сіль і перець на смак;
  • Майонез.

Як приготувати:

Почніть із підготовки всіх необхідних для приготування салату продуктів. Картоплю та моркву потрібно зварити у підсоленій воді до готовності. Потім наріжте їх кубиками або натріть за допомогою кухонної тертки.

Наріжте копчену курку на невеликі шматочки. Наріжте свіжі помідори та кислі огірки кубиками або кружечками відповідно. Яйця натріть на тертку. Всі інгредієнти розкладіть в окремі тарілки. На красивій тарілці поставте спеціальне кондитерське кільце для шарових салатів.

Почніть збирати закуску. Спершу викладіть шар картоплі, посоліть його та змастіть майонезом. Наступним кроком викладіть шар м’яса та змастіть його майонезом. Так само зробіть із помідорами, а потім – викладіть варену й терту моркву. Далі викладіть нарізані огірки та змастіть їх майонезом.

Останній шар – варені курячі яйця. Змішайте їх із майонезом і викладіть зверху на салат. Прикрасьте салат маринованими грибами. Ви можете обережно поставити їх на ніжку, аби візуально створити ту саму Грибну поляну.

Як просто та швидко приготувати смачний салат із додаванням курячої копченої грудки та грибів
Як просто та швидко приготувати смачний салат із додаванням курячої копченої грудки та грибів

Подавайте салат з копченою куркою та маринованими грибами до святкового столу після того, як він настоявся у холодильнику. Насолоджуйтеся смаком!

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.