Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Сирно-ананасовий десерт виходить доволі щільним, але не гумовим. Біла структура гарно підкреслюється жовтими шматочками фруктів. Смак теж виходить із дивовижним поєднанням м’якого сиру та плодів.

Вам знадобиться:

  • 800 г кисломолочного сиру;
  • 30 г швидкорозчинного желатину;
  • 100 мл холодної води;
  • 1 банка консервованих ананасів.
Легкий сирний десерт з ананасами без випікання

Для приготування смачного десерту спочатку залийте желатин холодною водою. Перемішайте ложкою і відставте вбік, щоб набубнявів.

Кисломолочний сир перетріть блендером до однорідності, щоб прибрати зернистість. Відкрийте банку ананасів. Злийте сік. Має вийти склянка. Перелийте рідину до сиру й ще трішки попрацюйте зануреним блендером.

Легкий сирний десерт з ананасами без випікання

Розтопіть желатин у мікрохвильовій печі й перелийте до сирної маси. Збийте міксером до однорідності. Шматочки ананасів із банки наріжте кубиками й додайте в миску. Перемішайте лопаткою.

Легкий сирний десерт з ананасами без випікання

Перекладіть суміш у силіконову форму розміром 21х9 см. Розрівняйте верх. Струсніть форму, щоб маса утрамбувалася. Загорніть у харчову плівку. Поставте до холодильника на 2 години.

Легкий сирний десерт з ананасами без випікання

Коли дістанете, десерт має затвердіти. Переверніть форму на блюдо й викладіть сиркову масу. Легкий ніжний десерт наріжте на шматочки й подавайте до столу. Він практично не має цукру, окрім того, що є в ананасах, тож навіть якщо візьмете найжирніший сир, усе одно смаколик залишиться дієтичним.

Популярне

Схожі статті

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.