Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Важко уявити раціон будь-якої людини без перших страв. І поки одні люди жити не можуть без супів, інші їх терпіти не можуть. Пропонуємо до вашої уваги рецепт супу, який сподобається навіть тим, хто не любить перші страви. Він виходить дуже ситним, наваристим і нереально смачним. Готується цей суп на курячому бульйоні з додаванням локшини.

Необхідні інгредієнти:

  • курячі стегна (гомілки) – 500 г;
  • картопля – 300 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • морква – 2 шт;
  • локшина (вермішель) – 3 ст.л;
  • вода – 2,5 л;
  • вершкове масло – 10 г;
  • сіль, перець за смаком;
  • кріп – пару гілочок.

Спосіб приготування:

У каструлю перекладаємо куряче м’ясо (стегна, або гомілки) заливаємо водою і доводимо до кипіння. Після закіпання проварюємо м’ясо 1 хвилину і зливаємо воду. Заливаємо курку чистою воду і ставимо на вогонь. Коли вода закипить, додаємо до курки 1 цілу очищену цибулину і 1 морквину. Варимо бульйон 30 хвилин на невеликому вогні.

В цей час підготуємо інші інгредієнти. Картоплю потрібно очистити і нарізати дрібним кубиком, ще 1 морквину очищаємо і нарізаємо також дрібним кубиком. Обсмажуємо моркву на вершковому маслі до м’якості.

Через 30 хвилин варіння бульйону, виймаємо з нього моркву та цибулю, вони нам більше не знадобляться. Також виймаємо курячі стегна. У бульйон додаємо нарізану картоплю і обсмажену моркву.

Рецепт смачного домашнього супу з локшиною
Рецепт смачного домашнього супу з локшиною

Суп солимо, перчимо і варимо ще 15 хвилин на слабкому вогні під кришкою.

Куряче м’ясо відділяємо від кісток і ріжемо кубиками. Додаємо м’ясо в суп і засипаємо вермішель. Суп перемішуємо і варимо 3 хвилини.

Рецепт смачного домашнього супу з локшиною
Рецепт смачного домашнього супу з локшиною

Готовий суп подаємо до столу, присипавши його свіжим кропом, чи іншою зеленню.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?