Смачний чизкейк із карамеллю — космічна смакота, зірковий вигляд: в кондитерську більше й очей не показуємо

Приготувати десерт, який би не лише розчулював ваші смакові рецептори, але й захоплював погляд своєю неповторною естетикою — справжнє мистецтво.

У світі кондитерських шедеврів є одне десертне блюдо, яке безсумнівно здатне вразити й вас, і ваших гостей — це чизкейк з карамеллю. Він не просто додасть радості вашому післяобідньому чаюванню, але й зробить ваші страви по-справжньому зірковими.

Дозвольте собі насолодитися цією неземною смачною та естетичною смакотою, яку ми вам пропонуємо. Вперед, у світ десертної гармонії, де найкраще лише починається!

Для випікання виробу вам знадобиться кругла форма діаметром 20 см та духовка, розігріта до температури 130°C. Забігаючи вперед, зауважимо, що після відправляння форми у духовку, одразу поставте на її дно деко, наповнене гарячою водою.

Інгредієнти

  • Печиво 350 г
  • Масло вершкове 90 г
  • Сир вершковий 650 г
  • Цукор 120 г
  • Вершки жирні 33% 70 г
  • Яйця 3 штуки
  • Крохмаль кукурудзяний 1 столова ложка
  • Шоколад чорний 50 г
  • Карамель 250 г
  • Арахіс 80 г

Приготування

Чизкейк без борошна з карамеллю та арахісом

Перш за все подрібніть в електричному подрібнювачі або у блендері печиво, перетворивши його на крихту. Змішайте з розтопленим вершковим маслом та розкладіть у форму для випікання так, як на фото, утрамбовуючи борти та дно. Потім відправте форму з основою на 20 хвилин у холодильник.

У чашу блендера покладіть яйця з цукром та добре збийте, а потім додайте вершковий сир, вершки, крохмаль. Збивайте до поки не утвориться пишна однорідна маса.

Тепер розділіть візуально її навпіл. В одну частину влийте розплавлений шоколад. Ретельно змішайте.

Далі у форму з основою спочатку влийте шоколадну масу, а потім зверху обережно за допомогою кулінарного кулька нанесіть шар світлої маси. Струсіть злегка форму, щоб поверхня розрівнялась, а тоді відправте виріб у духовку на 90 хвилин.

Змішайте карамель з арахісом та залийте ним готовий чизкейк після випікання та певного охолодження, а потім поставте у холодильник на 6-8 годин.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.