Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Порадуйте своїх рідних домашньою випічкою з натуральних продуктів, яку запросто можна приготувати самостійно. Пропонуємо рецепт смачного печива з повидлом, для приготування якого не потрібно витрачати багато часу, зусиль та дорогих продуктів. Воно виходить ароматним, ніжним і вдається з першого разу. Такі рогалики можна пекти на маргарині, кефірі, сметані та з будь-якими солодкими начинками за вашим вибором.

Інгредієнти

  • Пшеничне борошно – 400 г
  • Маргарин – 250 г
  • Сметана – 3 ст. ложки
  • Яйце – 1 шт.
  • Розпушувач для тіста – 1 ч. ложка
  • Цукрова пудра – 50 г
  • Варення, повидло або джем
Домашні рогалики з густим повидлом
Домашні рогалики з густим повидлом

Покроковий рецепт

Підготувати потрібні інгредієнти. У глибоку миску просіяти пшеничне борошно. Натерти охолоджений маргарин на грубій терці та додати до борошна. Розтерти інгредієнти руками на дрібну крихту. Додати розпушувач для тіста й знову добре перемішати.

Туди ж розбити одне яйце, додати сметану та замішати тісто спершу ложкою, а потім руками. Помістити замішане тісто в поліетиленовий пакет і відправити в холодильник на 30 хвилин.

Поділити тісто на 4 однакові частини. Викласти одну частину на посипану борошном робочу поверхню та розкачати за допомогою качалки в тонкий круглий пласт. Розрізати пласт тіста на 16 трикутників і викласти на край кожного трошки повидла. Загорнути кожну заготовку в рулет, формуючи рогалик. Так само повестись з залишеним тістом і повидлом.

Викладати майбутнє печиво на застелений пергаментом деко. Випікати в розігрітій духовці до рум’яності. Готові рогалики обваляти в цукровій пудрі та подавати до столу. Готуйте з любов’ю та діліться цим рецептом із близькими. Смачного!

Популярне

Схожі статті

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.