Свекруха навчила готувати без борошна. Найсмачніші пиріжки з м’ясом: чоловік у невимовному захваті від них

Для приготування пиріжків зовсім не потрібне борошно – можете про нього забути. Ділимось простим рецептом неймовірно апетитного частування до вашого столу.

Звісно, всі ми звикли до класичних пиріжків, для приготування яких потрібне борошно. Втім, кулінарна блогерка розкрила рецепт апетитного частування, для якого цей компонент зовсім не потрібен. Ділимось геніальним рецептом, який ви точно оціните.

Кулінарна блогерка розповіла, як приготувати смачні домашні пиріжки без додавання борошна у тісто
Кулінарна блогерка розповіла, як приготувати смачні домашні пиріжки без додавання борошна у тісто

Інгредієнти:

  • Рис – 400 грамів;
  • Вода – 600-700 мілілітрів;
  • Сіль – 1 чайна ложка;
  • Яйця – 3 штуки;
  • Вершкове масло – 50 грамів
  • Фарш – 300 грамів;
  • Цибуля – 2 штуки;
  • Рослинна олія – 50 мілілітрів;
  • Сіль і перець на смак;

Для панірування:

  • Панірувальні сухарі;
  • Яйця;
  • Борошно (можна і без нього).

Спосіб приготування:

Для початку потрібно зварити рис. Добре промийте крупу та варіть її у потрібній кількості води, зазначеній вище, з додаванням солі. Після приготування дайте рису трішки охолонути.

Додайте до рису вершкове масло, яйця та, за бажання, трішки твердого тертого сиру. Добре змішайте отриману масу. Вона має стати однорідною. Залиште рис і беріться до приготування начинки.

На сковорідці розігрійте рослинну олію та додайте туди очищену та дрібно нарізану цибулю. Смажте на середньому вогні до появи золотої скоринки. Після цього додайте на пательню фарш.

Додайте сіль і спеції, добре перемішайте та продовжуйте смажити начинку для пиріжків. Коли фарш пустив сік, накрийте пательню кришкою, але не повністю, та продовжуйте тушкувати до готовності.

У глибоку піалу невеликого розміру викладіть харчову плівку, зверху викладіть тонкий шар рисової маси, розкладаючи її по стінках. Покладіть всередину заглиблення трішки начинки, візьміться за краї харчової плівки та зберіть до купи ваш пиріжок. Зробіть так з усім рисом і начинкою.

Кожен пиріжок треба занурити в борошно, потім в збиті яйця, а потім у панірувальні сухарі. Після цього їх потрібно посмажити у великій кількості олії до золотистої скоринки.

Кулінарна блогерка розповіла, як приготувати смачні домашні пиріжки без додавання борошна у тісто
Кулінарна блогерка розповіла, як приготувати смачні домашні пиріжки без додавання борошна у тісто

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.