Якщо раптом прийшли гості, готую німецький салат із картоплею та ковбасою. Ніякого майонезу!

Смачний та поживний салат із картоплею — відмінний варіант для щоденного меню чи святкової вечері. Як приготувати цю смакоту крок за кроком — читайте в нашому матеріалі.

Такий німецький салат можна подавати на будь-який стіл. Це одна з найсмачніших страв із картоплі та копченого м’яса чи ковбаси, яка подобається абсолютно всім. Салат виходить дуже ситним та ніжним, а головне — чудово замінить швидкий перекус або вечерю. Обов’язково спробуйте приготувати!

Інгредієнти

  • Картопля (відварена) – 5 шт.
  • Копчена ковбаса або сосиски – 150 г
  • Цибуля червона (маленька) – 1 шт.
  • Сметана – 4 ст. ложки
  • Мариновані чи солоні огірки (маленькі) – 5 шт.
  • Гірчиця зерниста (французька) – 1 ч. ложка
  • Сіль – 0,5-1 ч. ложка (до смаку)
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. ложки
  • Сік лимона – 3-4 ст. ложки
  • Петрушка – пучок
  • Оливкова олія – 2-3 ст. ложки
Готую німецький салат із картоплею та ковбасою
Готую німецький салат із картоплею та ковбасою

Приготування

Підготувати потрібні інгредієнти. Відварити картоплю в мундирі до готовності. Очистити від шкірки, нарізати середніми кубиками та перекласти в глибоку миску, зверху картоплю полити оливковою олією.

Додати сік з половини лимона, сіль, чорний мелений перець (врахувати, що будуть солоні огірки). Подрібнити зелень петрушки та перекласти в миску до картоплі з приправами. Дозволити постояти 7-10 хвилин.

Нарізати мариновані огірки дрібними півкільцями та додати до картоплі. Копчену ковбасу або копчене м’ясо нарізати на дрібні кубики й також перекласти в салатник. Подрібнити червону цибулю (за бажанням можна замаринувати) та додати до інших інгредієнтів.

Додати зернисту гірчицю, білий йогурт або сметану та добре перемішати. Дати готовій страві трохи постояти. Такий салат буде смачним як теплий, так і холодний. Викладати на порційну тарілку та подавати до столу. Готуйте з любов’ю та діліться рецептом із близькими. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.