Перевершить всі очікування – закуска з тунця та помідорів. Беру цей рецепт, коли треба нагодувати гостей

Консервований тунець – це чудовий продукт для приготування швидких та смачних закусок. Рекомендую спробувати рецепт намазки зі статті, яка безперечно прийдеться вам до вподоби.

Шукаєте ідеальну закуску для вечері або святкового застілля? Пропоную вам відкрити для себе чудовий рецепт закуски з консервованого тунця, який точно запам’ятається вашим гостям та стане улюбленим додатком до будь-якого столу. Ця закуска поєднує в собі смак і користь, що робить її ідеальним вибором для будь-якого випадку.

Інгредієнти:

  • 1 банка консервованого тунця
  • 2 відварених яйця
  • Оливки зелені 70 грам
  • Фіолетова цибуля 1 штука
  • Помідори чері 5 штук
  • Майонез або крем-сир 2-3 столові ложки
  • Петрушка
  • Сіль, чорний перець
  • Сухарики

Приготування:

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Варені яйця наріжте невеликими кубиками. Помідори чері розріжте невеликими дольками. Оливки також можна розрізати на кілька шматочків для кращого смаку.

Розкішна закуска з консервованого тунця, помідорів та оливок
Розкішна закуска з консервованого тунця, помідорів та оливок

Звільніть тунець від олії або води, в якій він знаходиться і розділіть його на невеликі шматочки. Видаліть всі кісточки та неприємні елементи. Розімніть тунець виделкою, а цибулю наріжте дрібними кубиками.

Об’єднайте тунець, нарізані яйця, оливки, сухарики, фіолетову цибулю та помідори чері. Додайте за смаком майонез або крем-сир для створення вершкової текстури. Прикрасьте закуску свіжою петрушкою для додаткового смаку та естетичного вигляду.

Цей рецепт простий у виконанні, але вражає своїм смаком та простотою у приготуванні. Тунець – відмінне джерело білка та Омега-3 жирних кислот, що корисно для здоров’я серця та мозку. Комбінація з овочами та яйцями робить цю закуску ситною та смачною. Не сумнівайтеся в експериментах з рецептом, додаючи свої улюблені інгредієнти або змінюючи співвідношення. Головне – насолоджуватися процесом!

Популярне

Схожі статті

Страва з ароматом дитинства! Працівниця їдальні поділилася рецептом міні-піци, яку ми всі так обожнювали

Приготувати смачні та ароматні міні-піци, яки всі ми памʼятаємо зі шкільної їдальні, з легкістю можна вдома. Спробуйте цей рецепт та порадуйте своїх близьких приємними спогадами.

Не пиріг, а казка: тісто без дріжджів і яєць, а начинка може бути різною, у мене з яблуками. Така смакота

Кожен любить випічку. Це простий і ситний десерт або основна страва для всієї родини в будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пирога без дріжджів і яєць, начинка може бути будь-якою.

Усього 5 інгредієнтів, а так смачно: побачила в гостях салат “Червоне море” і тепер готую на святковий стіл

Простий в приготуванні, але смачний салат "Червоне море" підкорить серця навіть найвибагливіших гурманів. Солодкі перці ідеально поєднуються з соленими крабовими паличками, створюю неповторний смак.