Мій ходовий десерт: кокосовий вафельний рулет без випічки з подвійною начинкою. Найсмачніший з усіх існуючих

Щоб приготувати цей десерт, нічого не потрібно випікати. Вафельний рулет начинимо різними смаколиками – желе, кокосовим та шоколадним кремом із крекерами. Вийде просто бомбічно.

Вам знадобиться:

  • 1 пачка вафель;
  • 2 упаковки желе.

Для кокосового крему:

  • 120 г кокосової стружки;
  • 120 мл молока;
  • 350 г вершкового масла;
  • 160 г цукрової пудри.

Для шоколадного крему:

  • 500 мл води;
  • 50 г какао;
  • 200 г цукру;
  • 180 г крекера;
  • 1 пакетик ванільного цукру.
Вафельний рулет із двома начинками та желе

Щоб зробити вафельний рулет, розпочніть із приготування кокосового крему. Закип’ятіть молоко. Влийте його в кокосову стружку. Перемішайте та дайте набубнявіти 10-15 хвилин.

Масло дістаньте з холодильника завчасно. Воно має бути кімнатної температури. Збийте його міксером. Додайте цукрову пудру. Перемішайте і знову збийте. Не припиняючи збивати, додавайте потроху ложкою кокосову стружку.

Вафельний рулет із двома начинками та желе

Тепер зробіть шоколадний крем. Для цього подрібніть блендером крекери. У каструлю налийте воду й поставте на вогонь. Додайте цукор – білий та ванільний. Всипте какао. На найслабшому вогні доведіть масу до кипіння.

Вафельний рулет із двома начинками та желе

Зніміть з плити й всипте в шоколадну суміш крекерну крихту. Перемішайте й відразу ж гарячою масою намастіть вафлі. Краї теж змащуйте, щоб було легше загорнути рулет. Поверх шоколадного крему намастіть кокосовий.

Вафельний рулет із двома начинками та желе

Желе треба зробити заздалегідь. Заливаєте холодною кип’яченою водою масу з пакетика, перемішуєте, щоб желатин розчинився й заливаєте у форму для застигання. Тримайте желе у холодильнику.

Форму дістаньте. Відріжте смужки. Покладіть на край вафлі й починайте загортати рулетом. Легенько притисніть, щоб тримав форму. Загорніть решту 3 рулети. Відправте десерт до холодильника, щоб загуснув, на кілька годин. Після цього можна нарізати на порції та ласувати.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.