Печу до кожного чаювання – не встигає охолонути, а готується легше легкого: печиво брауні. І торта не треба

Для домашнього затишку часто не вистачає єдиної дрібниці, але як же часом ліньки займатися тривалим готуванням. Саме для таких моментів ідеально підходить рецепт, про який ми сьогодні розповімо.

Брауні готується дуже швидко, і навіть не потрібно бруднити руки. Зовні воно хрустке, а всередині м’яке і тане в роті.

Для створення цього ароматного та ніжного печива не потрібно підготовки та особливих продуктів. У якого ласуна не знайдеться шоколадки?

Що потрібно для створення цього дива?

  • 180 грам темного шоколаду
  • 50 грам борошна
  • 40 грам вершкового масла
  • 110 грам цукру
  • 1 чайна ложка ваніліну
  • 1 чайна ложка кави
  • 2 яйця

Для приготування потрібно поламати шоколад на невеликі шматочки і додати до нього вершкове масло. Разом їх потрібно розтопити. Робити це зручно в мікрохвильовці, 30 секунд вистачить. Так само можна зробити це на паровій бані.

Далі в окремій мисці розбиваємо 2 яйця, додаємо 110 грамів або 5,5 столових ложок цукру. Усе це збиваємо міксером до однорідної маси.

До цього моменту шоколад уже остигає. Тепер час додавати чайну ложку кави та ваніліну. Тепер перемішуємо до однорідної маси.

На цьому етапі можна додати родзинки або горіхи за смаком. Це необов’язковий інгредієнт, але все ж таки можна додати за своїми уподобаннями.

Рецепт печива брауні
Рецепт печива брауні

Тепер потрібно додати борошно. Усе це також перемішуємо до однорідної консистенції. Прийшов момент готувати деко. Укладаємо на нього лист пергаменту. Тісто накладаємо невеликими кульками. Важливо залишати між ними відстань, оскільки в духовці вони збільшаться в розмірах.

Тепер відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20-25 хвилин. Через цей час печиво буде готове. Дайте йому трохи охолонути і можете приступати до чаювання. Можна їсти й гарячими, у такі моменти брауні трохи тягнеться. Але будьте обережні, не обпечіться.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.