Смачно і швидко. Усього 5 інгредієнти і 3 хвилини. Жодного смаження і варіння, тільки насолода: салат “Леді”

Що можна приготувати швидке і ситне? Напевно, кожен ставив собі це питання. Усі ми недооцінюємо салати, але ж саме один із них може стати рішенням. Саме про такий рецепт ми зараз і розповімо.

Часто нам потрібно мати з собою компактний, легкий і ситний перекус: на роботу, в університет, у поїзд тощо. Громіздкі обіди брати не з руки, та й не в кожну сумочку вони помістяться.

Салат “Леді” ідеально підходить для таких моментів. Для нього не потрібно великого набору продуктів, та й готування займає всього кілька хвилин.

Людині необхідно вживати в їжу овочі, але одними овочами ситий не будеш. На виручку приходить ковбаса. Поєднання овочів і м’яса зможе наситити вас на продуктивну роботу. Свого роду збалансований обід.

Отже нам знадобиться:

Молода капуста – 0,5 качана

Консервована кукурудза – 1 банка

Копчена ковбаса – 200 грам

Пшеничні сухарики (зі смаком сиру, копченої ковбаси тощо)

Майонез – 3 столових ложки

Сіль та перець – за власним смаком

Для приготування цього салату потрібно нарізати капусту соломкою. У зимовий час можна замінити на пекінську.

Потім нарізаємо копчену ковбасу. Форму нарізки обираємо на власний розсуд: соломкою, кубиками, кульками – великої ролі не відіграє.

Cалат “Леді”

Зсипаємо все нарізане в одну миску. Потім додаємо до нарізки солодку консервовану кукурудзу та пшеничні сухарики. Сухарі можуть бути з різними смаками: смак сиру, бекону – всього, чого забажає душа і шлунок. Усе залежить від настрою та особистих уподобань.

Тепер до всього цього додаємо майонез. Сіль і перед додаємо так само за смаком. Залишилося перемішати, і легкий ситний салат готовий до подачі на стіл.

Повноцінний і ситний обід. Такий салат можна готувати хоч щодня. Коли не вистачає часу чи сил, цей рецепт може виручити.