Їм та худну! Готую корисне брауні з секретним інгредієнтом: цей рецепт мені дав тренер, а я – всім подругам

Цей шоколадний брауні з кабачком — ідеальний варіант для тих, хто хоче насолодитися смачним десертом не переймаючись кількістю калорій. Він має неповторний смак та легку текстуру.

Коли ми говоримо про брауні, зазвичай на увазі маємо смачні, але калорійні ласощі. Але що, якщо я скажу вам, що можна приготувати брауні, який не лише смачний, але й низькокалорійний? Ба більше, в основі цього альтернативного брауні буде – кабачок. Дізнайтеся, як приготувати цей оригінальний, але не менш смачний десерт.

Інгредієнти:

  • Яйце – 2 шт
  • Кабачок – 300 гр (вага очищеного)
  • Вершкове масло – 30 гр (або кокосове)
  • Какао – 40 гр
  • Рисове борошно – 50 гр (борошно може знадобитися більше, залежить від соковитості кабачка)
  • Кокосове борошно – 30 гр
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Підсолоджувач – 7 гр

Глазур:

  • М’який сир 0% – 100 гр
  • Какао – 15 гр
  • Підсолоджувач – 4 гр (або розтопити шоколад 30 гр + молоко 30 мл)

Приготування:

Як приготувати низькокалорійне брауні з кабачком
Як приготувати низькокалорійне брауні з кабачком

Наріжте кабачок на невеликі шматочки та виміряйте 300 грамів очищеного від шкірки кабачка. Ретельно перебийте його блендером до однорідного пюре без шматочків. Взбийте яйця, додайте вершкове масло та підсолоджувач, і перемішайте до однорідності. Додайте кабачок до суміші з яйцями та добре перемішайте.

Слідом насипте до суміші какао, рисове борошно, кокосове борошно та розпушувач. Знову перемішайте, поки отримаєте однорідну масу. Якщо тісто здається занадто густим, додайте трохи води.

Розлийте отриману масу у підготовлену форму для запікання і вирівняйте поверхню. Випікайте у попередньо прогрітій до 180 градусів духовці протягом 25-30 хвилин або до готовності. Ви можете перевірити готовність, вставивши ніж або дерев’яну паличку у центр брауні – якщо вона виходить чистою, брауні готовий.

Рецепт корисного брауні з мінімальною кількістю калорій
Рецепт корисного брауні з мінімальною кількістю калорій

Поки брауні випікається, підготуйте глазур. Взбийте м’який сир разом з какао і підсолоджувачем, доки не отримаєте однорідну масу. Покладіть готову глазур на остуджений брауні та рівномірно розподіліть. Поставте десерт у холодильник на годину, щоб глазур стала щільною. Поріжте на порції та насолоджуйтеся цим незвичайно смачним та низькокалорійним десертом.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.