Коли часу обмаль і гості вже на порозі, готую цей картопляний салат з ковбасою: просто, а зʼїдається першим

Цей картопляний салат стане паличкою-рятівничкою, коли потрібно приготувати щось смачненьке та при цьому не витратити багато часу. Спробуйте цей рецепт та переконайтеся у відмінному смаку.

Картопляний салат – це одна з тих страв, яка завжди виручає господиню, коли потрібно приготувати щось швидке та ситне. Цей салат, зі своєю простотою в приготуванні та багатством смаку, став не просто стравою, а символом зустрічей з рідними та друзями. Хочу поділитися з вами рецептом цієї страви, яка виручить в моменти, коли гості вже на порозі.

Інгредієнти:

  • 4 відварені картоплі
  • 3-4 солоних огірки
  • 150 грамів копченої ковбаси
  • 1 цибуля
  • Пучок свіжої петрушки
  • 2 столові ложки олії
  • Сік від половинки лимона
  • Сіль та перець за смаком
  • 2-3 столові ложки майонезу
  • 1 чайна ложка французької гірчиці

Приготування:

Відварену картоплю, огірки та ковбасу наріжте невеликими кубиками. Цибулю наріжте тонкими кільцями. Петрушку промийте та наріжте чим дрібніше, тим краще.

Простий та смачний картопляний салат
Простий та смачний картопляний салат

У тарілочці змішайте олію, сік половинки лимона, майонез та французьку гірчицю. Додайте сіль та перець за смаком. Добре перемішайте.

Велику посудину заповніть відвареною картоплею. Додайте нарізані огірки, ковбасу та цибулю. Полийте салат приготованою заправкою та добре перемішайте, щоб всі інгредієнти ретельно покрилися соусом. Посипте свіжою петрушкою для аромату та додаткового смаку.

Рецепт ситного картопляного салату з ковбасою
Рецепт ситного картопляного салату з ковбасою

Страва готова до подачі. Подавайте його охолодженим. Цей картопляний салат може бути як самостійною, основною стравою, так і гарніром до мʼяса чи риби.

Салат стане чудовим доповненням до будь-якого обіду чи вечері та навіть підійде до святкового столу. Не бійтеся експериментувати та спробуйте додати в цей салат інші інгредієнти за вашим смаком, наприклад, кукурудзу або оливки. Можливо, ви створите кулінарний шедевр, який стане улюбленою стравою вашої сімʼї.

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.