Готую цей ніжний крем-суп, коли сумую за літом: беру помідорчики і вершки. Виходить така нереальна смакота

Рецепт ароматного, томатного крем-супу підніме вам настрій та порадує своїм яскравим смаком. Всього за 15 хвилин ви зможете приготувати вишукану страву, яка приємно здивує ваших близьких та друзів.

Сонячні дні нагадують нам про літню пору, коли аромат свіжих та спілих томатів наповнюють двір. Літо ще не скоро, проте наповнити свій день приємними спогадами можна тарілочкою ніжного томатного крем-супу, приготування якого не відніме у вас багато часу, проте приємно вразить своїм смаком та виразним ароматом.

Як приготувати крем-суп зі стиглих томатів
Як приготувати крем-суп зі стиглих томатів

Інгредієнти:

  • 4-5 спілих помідорів
  • 1 картоплина
  • 1 цибулина
  • 1-2 зубчики часнику
  • 2 столові ложки томатної пасти
  • 100 мл вершків
  • Сіль, перець, копчена паприка
  • Зелень для прикраси

Інструкція:

Помідори надріжте та занурте в окріп, або трохи обсмажте їх, щоб легко відділити шкірку. Потім обережно видаліть її. Картоплю відваріть та після охолодження наріжте на невеличкі кубики, цибулю та часник наріжте дрібними шматочками.

Ароматний крем-суп з томатами та вершками
Ароматний крем-суп з томатами та вершками

На середньому вогні у каструлі розігрійте трохи олії та обсмажте цибулю та часник до м’якості. Додайте нарізану картоплю та обсмажте до легкої золотинки. Додайте знешкурені помідори та томатну пасту, продовжуйте готувати ще кілька хвилин.

Додайте сіль, перець та копчену паприку за смаком. Долийте гарячий бульйон або воду, доки всі інгредієнти не будуть покриті, та готуйте на помірному вогні приблизно 20-25 хвилин, поки суп не стане трохи помаранчевого кольору. Колір при приготуванні повинна змінити томатна паста.

За допомогою блендера змішайте суп до гладкої консистенції, без шматочків та грудочок. Додайте вершки та ще раз добре змішайте. Поставте на плиту суп ще 5-6 хвилин, щоб вершки добре прогрілися. Подайте томатний крем-суп гарячим, прикрашений свіжою зеленню.

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.