Ніякого рису, кукурудзи і капусти: цей соковитий крабовий салат підкорює з першої ложки. Не варю нічого

Багато років поспіль мільйони господинь готують на своїй кухні популярний крабовий салат із класичним поєднанням компонентів. Пропонуємо дещо змінити рецепт закуски!

У вашій родині “намічається” свято? Тоді пропонуємо ознайомитись із надзвичайно простим, але водночас апетитним рецептом крабового салату. В ньому ви не знайдете ні рису, ні капусти, ні навіть звичної кукурудзи. Натомість у складі такої закуски будуть настільки смачні компоненти, що відірватись від нього буде просто неможливо.

Головний секрет такої закуски полягає в тому, аби додати до нього не лише придбані у магазині крабові палички, але й морепродукти. Таким чином зі звичайного крабового салату перетвориться на морський.

Оновлений рецепт класичного крабового салату без кукурудзи та капусти у складі
Оновлений рецепт класичного крабового салату без кукурудзи та капусти у складі

Інгредієнти:

  • Крабові палички – 200 грамів;
  • Морський коктейль – 300 грамів;
  • Майонез – 2-3 столові ложки;
  • Свіжий огірок – 2 штуки;
  • Сіль і перець – на смак;
  • Варена морква – 1 штука.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно відварити моркву та розморозити крабові палички. Для приготування салату найкраще використовувати морський коктейль в олії. До нього входять мідії, креветки, кальмари та багато інших “морських жителів”.

В окремій мисці змішайте дрібно нарізаний свіжий огірок, до нього додайте нарізані крабові палички, морський коктейль і терту на тертці варену моркву без шкірки. Змішайте все з майонезом і не забудьте додати сіль та улюблені спеції на власний вибір. Перемішайте все до однорідності.

Оновлений рецепт класичного крабового салату без кукурудзи та капусти у складі
Оновлений рецепт класичного крабового салату без кукурудзи та капусти у складі

Готовий салат поставте у холодильник на 1-2 години, так смаки між собою добре змішаються. Охолодженою закуска смакуватиме набагато краще, тому не варто ставити її на стіл, поки вона повністю не охолола.

Після приготування подавайте смаколик до столу. Гарантуємо, що такий рецепт сподобається вам і вашим гостям набагато більше за класичний варіант. Смачного!

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.