Беру банку горошку і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів на кожен день і на свято

Якщо ви любите шпроти, в цей салат ви закохаєтесь вже після першого шматочка. Соковитий, ніжний, ситний і нереально смачний – саме таким виходить салат за цим рецептом.

Салат з зеленим горошком і шпротами можна приготувати як на святковий стіл, так і на кожен день. Він відносно бюджетний і просто готується. Смак цього салату сподобається всім любителям шпротів. Склад цього салату подібний до складу салату Олів’є, та на смак це зовсім різні страви. Спробуйте приготувати цей салат зі шпротами і він стане вашим фаворитом.

Необхідні інгредієнти:

  • картопля – 2 шт;
  • шпроти – 1 банка;
  • зелений горошок – 1 банка;
  • огірок свіжий – 1 шт;
  • яйця – 3 шт;
  • сіль, перець, майонез за смаком;
  • зелень за бажанням.

Спосіб приготування:

Картоплю потрібно зарання відварити в мундирі до готовності і охолодити. Яйця відварюємо вкруту і охолоджуємо.

Відварену картоплю очищаємо і нарізаємо дрібним кубиком. Перекладаємо картоплю в салатник. Шпроти відділяємо від олії і нарізаємо їх невеликими шматочками та перекладаємо до картоплі. Туди ж відправляємо баночку зеленого горошку. Також можна використовувати свіжий або заморожений зелений горошок. Тоді його потрібно відварити і охолодити.

Рецепт святкового салату з зеленим горошком і шпротами
Рецепт святкового салату з зеленим горошком і шпротами

Відварені яйця нарізаємо дрібним кубиком і додаємо до інших інгредієнтів. Туди ж додаємо нарізаний кубиком огірок.

Зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля) дрібно ріжемо і перекладаємо в салат. Додаємо сіль, перець і майонез. Майонез краще обрати домашній, а якщо використовуєте магазинний, то обирайте соус з високою жирністю.

Всі інгредієнти ретельно перемішуємо і подаємо салат до столу.

Готовий салат виходить ситним, ніжним і має цікавий смак. Шпроти відмінно поєднуються з картоплею та яйцями, а огірок надає страві свіжості і соковитості.

Готуйте з задоволенням, смачного!

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.