Підгледіла рецепт у подруги. Більше не заморочуюся вранці: смачний і ситний сніданок усього за 10 хвилин

Сніданок - це найважливіший прийом їжі за день. Але як же викручуватися, коли вранці не вистачає часу? Не залишати ж родину голодною. Сьогодні ми підготували рецепт, який рятує в таких ситуаціях.

Для приготування цього рецепта не потрібні великі витрати, інгредієнти знайдуться в будь-якому холодильнику. Приготування займе всього кілька хвилин, і вся сім’я буде ситою. Цей варіант можна застосовувати так само для гостей. Страва виходить простою, але кожен, хто спробував, захоче повторити її.

Нам знадобиться:

  • Яйця – 2 штук
  • Йогурт чи сметана – 2 столових ложок
  • Борошно – 2 столових ложок
  • Сода харчова – щіпка
  • Сіль – щіпка
  • Помідори – 1 штука
  • Ковбаса чи шинка – 50 грамів
  • Сир – 50 грамів
  • Зелень: цибуля, петрушка, кріп – за смаком

Починаємо з яєць. Розбиваємо дві штуки в миску, до них додаємо дві столові ложки сметани або йогурту. Просіюємо в миску дві столові ложки борошна. Насипаємо дрібку солі та соди. Усе це ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.

Сніданок за 15 хвилин
Сніданок за 15 хвилин

Нарізаємо помідор і відправляємо його в тісто. Дрібно ріжемо ковбасу, нарізаємо сир. Відправляємо їх до попередніх інгредієнтів. Ковбасу можна замінити на шинку. Для ситності важлива наявність м’ясного інгредієнта. Далі додаємо в миску столову ложку зеленої цибулі, чайну ложку петрушки та половину чайної ложки кропу. Зелень можна брати на свій смак. Усе це гарненько перемішуємо.

Тепер можемо переходити до обсмажування. Розігріваємо сковорідку на середньому вогні та трохи змащуємо олією. Тісто розливаємо у своєрідні оладки. 4-5 хвилин обсмажуємо під кришкою. Потім перевертаємо і знову тримаємо під кришкою ще 4-5 хвилин.

Сніданок готовий! Приготування цієї страви зайняло не більше 15 хвилин, але результат виходить ароматним, смачним і ситним.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.