Банка горошку та часник: готую геніальний салат з простих інгредієнтів. Навіть Шуба та Олів’є не такі смачні

Кожній господині хочеться знайти такий рецепт салату, який приємно здивує її гостей. Розповідаємо про закуску з неординарним поєднанням продуктів.

У креативних господарів і господинь часто з’являється натхнення – тоді вони вигадують цікаві рецепти до свого столу. Втім, коли натхнення немає, а готувати нудні й застарілі страви не хочеться, варто звернутись до рецептів від кулінарних блогерів.

Приготувати такий салат із горошком та часником дуже просто, а вдале поєднання компонентів закуски змусить вас з іншого боку подивитись на весняні салати. Отже, берімося до приготування та, радить авторка рецепта, готуйте одразу побільше!

Який салат приготувати до столу – ідеальний варіант з огірками, горошком і часником
Який салат приготувати до столу – ідеальний варіант з огірками, горошком і часником

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 200 грамів;
  • Огірки – 3-4 штуки;
  • Горошок – 1 банка;
  • Часник – 2-3 зубчики;
  • Сметана – 3 столові ложки;
  • Сіль і перець;
  • Зелень.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно відварити куряче філе. Коли м’ясо приготувалось, дістаньте його з бульйону та дайте охолонути. Тим часом наріжте огірки, попередньо очистивши його від шкірки.

Наріжте огірки та викладіть їх у миску. Додайте туди ж горошок, нашатковану дрібно зелень, подрібнений часник. Не забудьте про сіль і перець на власний смак.

Наступним кроком додайте нарізане куряче філе. Можете нашаткувати його ножем, а можете порвати просто руками. Додайте сметанку та добре перемішайте готовий салат.

Спробуйте закуску на смак. Можливо, знадобиться більше солі чи спецій – корегуйте смак на власний розсуд.

Який салат приготувати до столу – ідеальний варіант з огірками, горошком і часником
Який салат приготувати до столу – ідеальний варіант з огірками, горошком і часником

Такий смачний салат виходить дуже свіжим, але водночас ситним. Зимові закуски з майонезом залишаються у холодному сезоні, а з настанням весни й тепла хочеться більше їсти свіжі овочі та відмовлятись від жирів.

Закуска з огірками та горошком чудово підійде для перекусу у спекотну чи теплу погоду. Готуйте велику миску салату й ставте її у холодильник. Прохолодною закуска смакуватиме у рази краще. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Улюблені, завжди вдалі пиріжки з овочевою начинкою: дріжджове тісто + капуста. Рецепт, який став фаворитом

Дізнайтеся, як швидко та просто приготувати домашні пиріжки з капустою, які полюбить вся сім'я. Цей рецепт точно стане вашим улюбленим. Обов'язково спробуйте!

Морозиво більше не купую! Рецепт домашнього “Пломбіру” з двох інгредієнтів: вершковий, м’який і дуже смачний

Домашнє морозиво за цим рецептом виходить нереально смачним, м'яким і без кристаликів льоду. Готується воно всього з двох інгредієнтів буквально за 5 хвилин + час на заморозку.

Ледве не одружився з іншою: кого кохав Андрій Дикий до того, як на горизонті з’явилася Лілія Ребрик

Відома українська ведуча Лілія Ребрик нині перебуває у шлюбі з Андрієм Диким. Втім, чоловік знаменитості міг би бути і не її чоловіком. Кого він кохав раніше?