У квітні кабачків ще немає, відкриваю консервацію: нереально смачна закуска, яка прикрасить вдало ваш стіл

Зима закінчилась, а у підвалі ще купа консервованих кабачків? Ви можете легко приготувати з них смачну закуску, яка ідеально доповнить будь-яку вечерю чи навіть святкове застілля.

Вам може здаватись, що приготувати смачну закуску до столу важко. Насправді ж у цьому немає ніякої проблеми. Коли надворі поступово починає тепліти, у раціон поступово входять свіжі овочі та фрукти. Втім, поки кабачки на грядці не поспіли, можна використовувати торічні запаси.

Пропонуємо приготувати апетитне частування з використанням консервованих кабачків. Дуже просто та швидко ви можете посмажити їх на сковорідці у клярі. Таке частування прикрасить ваш стіл і доповнить будь-який обід і вечерю.

Простий рецепт неймовірно смачної закуски з кабачків – смажені на сковороді кабачки у клярі

Інгредієнти:

  • Кабачки – 2-3 штуки;
  • Яйця – 3-4 штуки;
  • Борошно – 1 склянка;
  • Олія для смаження;
  • Сіль і спеції.

Спосіб приготування:

Якщо ви використовуєте мариновані кабачки, то найімовірніше вони вже будуть нарізані, а тому готувати овоч до приготування закуски не потрібно. Почнімо з приготування кляру.

Для цього в окремій мисці змішайте курячі яйця з просіяним через сито борошном. Вам потрібно досягти густої консистенції. За потреби додавайте трішки води, аби скорегувати консистенцію кляру.

На пательні розігрійте олію. Її повинно бути стільки, щоб усі кабачки були занурені в неї майже повністю. Кожен шматочок кабачки занурте в кляр й одразу викладіть на пательню з олією.

Смажте з обох сторін, поки кляр не пропечеться. Після цього перекладайте закуску на паперові рушники, аби вони увібрали зайву олію.

Простий рецепт неймовірно смачної закуски з кабачків – смажені на сковороді кабачки у клярі

Після приготування не варто давати страві охолоджуватись. Подавайте смажені у клярі кабачки до столу одразу, прикрасивши їх свіжою зеленню чи сиром. Ви можете також посипати кабачки кунжутом чи кабачковим насінням – це буде однаково смачно.

Готова страва приємно здивує любителів незвичайних закусок. За бажання, ви можете використовувати для приготування страви свіжі кабачки, у такому разі додавайте трішки більше солі у кляр. Смачного!