Подруга повернулася з Угорщини та пригостила їхнім шедевральним рулетом: лише фарш, гриби та варені яйця

Кулінарна традиція в Україні відзначається багатством смаків, ароматів та неповторності кожної страви. Історично українська кухня була споріднена з європейськими кулінарними традиціями.

Цей взаємозв’язок створив плідне підґрунтя для розвитку кулінарних шедеврів, які відображають пестливість смаків та вишуканість приготування.

Угорська кухня, також належить до цього багатогранного кулінарного світу, приносячи в нього свої неповторні смакові нюанси та традиції. Одним із прикладів цього кулінарного обміну є популярна страва на українській кухні — м’ясний рулет з яйцями та грибами, яка здобула визнання серед прихильників вишуканої кулінарії.

Для випікання угорського рулету вам знадобиться форма відповідного розміру з високими бортами, застелена пергаментом, та духовка, заздалегідь розігріта до температури 180°C.

Інгредієнти

З цієї кількості продуктів у вас вийде 2 штуки виробів.

  • Фарш асорті зі свинини та яловичини 1 кг
  • Гриби 300 г
  • Цибуля ріпчаста 200 г
  • Яйця курячі середнього розміру 5 штук + 1 штука для змащування рулету
  • Вершкове масло 100 г
  • Часник 15 г
  • Сіль, перець та спеції на ваш смак
  • Рослинна олія для змащування плівки та рук

Приготування

Угорський м’ясний рулет з яйцями та грибами

Перш за все відваріть круто (протягом 11 хвилин від закипання) яйця. Вийміть з окропу та одразу перекладіть у холодну воду, а тоді почистьте від шкарлупи.

Відчищену від лушпиння цибулю поріжте дрібними кубиками. Так само наріжте помиті та обсушені гриби. Зробіть засмажку.

Спочатку у розплавленому маслі спасеруйте цибулю, а потім до неї покладіть гриби. Перемішайте та смажте до готовності на помірному вогні. Посоліть начинку на свій смак.

В м’ясний фарш додайте вичавлений пресом часник, сіль, перець та спеції. Добре перемісіть, а потім перекладіть його на робочу поверхню, вкриту змащеною олією плівкою. Розкачайте його руками, також змащеними олією, у прямокутник.

Тепер на середину викладіть смужку начинки з грибів, зверху утворіть доріжку з нарізаних навпіл яєць, а потім за допомогою плівки загорніть до центру фарш з 2 х боків.

Покладіть рулет у форму, змастіть збитим яйцем й відправте у духовку на 1,5 години.

Популярне

Схожі статті

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.

Беру 1 яйце і куряче філе: м’ясні оладки на сніданок чи вечерю, від яких буде в захваті кожен чоловік

Пропонуємо рецепт м'ясних оладок, які наситять енергією на увесь день! Про необхідні продукти та покроковий рецепт – читайте в нашому матеріалі.

Диво-закуска на святковий стіл: рецепт соковитих м’ясних пальчиків з сиром – гості будуть у захваті

М'ясні пальчики з сиром – дуже проста, але водночас смачна та цікава гаряча закуска. Її можна готувати як на святковий стіл, так і на кожен день.