Не їли гречки смачнішої. Знайомий розкрив сімейний рецепт: тепер готую тільки так. Усе на сковорідку і чекаю

У вас є вдома гречка, але вам уже набридла класична каша? А з неї можна приготувати дуже ситний обід. Усе робиться просто і на одній сковорідці. Цей рецепт змусить вас полюбити обридлий продукт.

Цей рецепт розкриває всі переваги гречки. Вона вариться не просто у воді, а в м’ясному бульйоні. Це робить крупу розваристою, соковитою і ніжною. А овочі та м’ясо роблять страву насиченою і ситною.

Для цієї страви нам потрібно:

  • Гречка – 250 грамів
  • Фарш асорті – 400 грамів
  • Цибуля – 2 штуки
  • Морква – 1 штука
  • Сіль, перець – за смаком
  • Приправи – за смаком
  • Паприка – за смаком
  • Кетчуп – 100 грамів
  • Вода – 500 мілілітрів

Для початку на середньому вогні засмажуємо крупно нарізану цибулю до золотистого кольору. Щойно вона починає золотитися, додаємо одну натерту моркву. Також варто додати трохи олії, оскільки морква дуже добре її вбирає. Обсмажуємо все це до напівготовності моркви.

Коли морква буде наполовину готова, підсипаємо солі та перцю за смаком. Потім додаємо фарш і перемішуємо. Готуємо все це під закритою кришкою до напівготовності м’яса, періодично помішуючи.

Найкращий рецепт гречки
Найкращий рецепт гречки

Коли фарш буде практично готовий, додаємо спеції за смаком і дві чайні ложки паприки, потім доливаємо 100 грамів кетчупу. На цьому етапі можна додати кілька роздавлених зубчиків часнику. Усе це перемішуємо.

Таке м’ясо виходить дуже ситним і ніжним. Його можна подавати з будь-яким гарніром. Але сьогодні головний герой рецепта – гречка.

Тепер переходимо безпосередньо до гречки. Її потрібно ретельно промити під проточною водою. Висипаємо її в сковороду. Далі потрібно налити воду. Її має бути як два об’єми гречки. Далі готуємо на слабкому вогні під закритою кришкою до повної готовності гречки. Тепер усе це ще раз перемішуємо.

Страва готова! Присипаємо зеленню, і можна подавати до столу.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.