Печиво, що саме тане в роті: простіше та швидше рецепта й не вигадати. Печу щодня з мінімуму продуктів

У теперішньому ритмі життя, коли час — найцінніший ресурс, а зручність — необхідність, надзвичайно важливо мати в арсеналі не лише ефективні, але й смачні рішення для домашніх розваг та зустрічей.

Магазинне печиво, звичайно, може задовольнити потреби на мить, проте, порівняно з ним, домашнє печиво — це не тільки кулінарне творіння, а й частка вашої душі, яку ви вкладаєте в кожен кришталик.

Відтак, виникає питання: чому б не зробити печиво самостійно, використовуючи мінімум продуктів, які маєте в кухні, та зберігши той самий час, що і на поїздку до магазину? При цьому, кожен шматочок буде пронизана вашою турботою та любов’ю до ближнього.

Важливо пам’ятати, що випічка повинна не лише займати мінімум часу, але й приносити смакове задоволення та радувати око. Отже, наш рецепт ставить перед собою завдання створити не просто швидку випічку, але й дійсну майстерність, яка неодмінно прикрасить ваші домашні посиденьки та подарує гостям справжню кулінарну насолоду.

Окрім продуктів для випікання печива вам знадобиться деко, вкрите промасленим пергаментом, а також духовка, заздалегідь розігріта до температури 180°C.

Інгредієнти

Борошно 300 г

Вершкове масло розм’якшене 100 г

Цукрова пудра 100 г

Сіль 1 щіпка

Соняшникова олія 50 г

Яйця 1 штука

Ванілін 3 г

Розпушувач 1 чайна ложка

Приготування

Рецепт простого домашнього печива з мінімуму продуктів

Всипте у зручну миску цукрову пудру та додайте до неї розм’якшене масло. Ретельно перемішайте продукти лопаткою до однорідності

Потім влийте олію та вбийте яйце. Знову все ретельно перемішайте, щоб всі інгредієнти поєдналися.

У окремий посуд просійте борошно з розпушувачем. Всипте туди сіль та ванілін. Змішайте.

Тепер поступово у яєчно-масляну масу додавайте порціями суху суміш та замішуйте тісто.

Після того дайте йому хвилин 15 настоятися, а тоді робіть з нього кульки, які трошки сплюсніть руками, а потім на поверхню нанесіть ножем риски, як на фото.

Покладіть вироби на деко та відправте у духовку на 25 хвилин.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.