Кухарі поділилися рецептом. У піцерію більше не ходжу, а готую тільки вдома: на сковороді – швидко і смачно

Для того, щоб поїсти смачної піци, не обов'язково йти в піцерію. Досить пошукати в холодильнику кілька простих продуктів і дістати сковороду. Рецепт саме такої домашньої піци ми сьогодні підготували.

Цей рецепт позбавить вас необхідності йти в піцерію. Легка і смачна піца чудово виходить на сковороді. У цьому рецепті піци вистачає на 2 людини, але завжди можна зробити більше.

Для приготування основи нам знадобиться:

  • Борошно – 60 грамів
  • Вода – 35-40 грамів
  • Розпушувач – ¼ чайної ложки
  • Сіль – ¼ чайної ложки
  • Цукор – ¼ чайної ложки

Для початку в миску висипаємо 60 грамів борошна, до нього досипаємо сіль, цукор і розпушувач – усього по чверті чайної ложки. Доливаємо приблизно 35-40 грамів теплої води. Перемішуємо до однорідної консистенції. Коли вже сформується тісто, трохи вимішуємо його і відкладаємо приблизно на три хвилини, поки будемо робити начинку.

Для начинки можна вибрати все, що знайдете в холодильнику і що любите. У нашому випадку це буде:

  • Кетчуп або томатний соус – 2-3 столові ложки
  • Ковбаса або м’ясо – 50 грамів
  • Сир – 50 грамів
  • Лук – половина або за смаком
  • Маринований огірок – 1 штука

Дрібно нарізаємо половину невеликої цибулини, ковбасу та маринований огірок. Якщо є, додаємо зелень за смаком, її потрібно також дрібно нарізати. 50 грамів сиру натираємо на дрібній тертці.

Піца на сковороді
Піца на сковороді

Переходимо до формування піци. Притрушуємо робочу поверхню борошном і розкачуємо тісто в корж приблизно 28 сантиметрів. Кладемо тісто в розігріту пательню і смажимо 1 хвилину. Нижній бік має трохи підрум’янитися.

Тепер перевертаємо цей корж на інший бік і починаємо викладати начинку. Спершу розмазуємо по поверхні тіста кетчуп або томатну пасту. Насипаємо цибулю, ковбасу й огірки. Рівномірно насипаємо сир, щоб у результаті він красиво розтанув і покрив начинку.

Накриваємо сковорідку кришкою і тримаємо на невеликому вогні 3-5 хвилин, поки сир не розплавиться. Це дасть змогу піці підрум’янитися, але при цьому основа не згорить. Коли буде готово, за бажанням результат можна прикрасити зеленню, а невеликим пальником додати пригаринки.

Смачна та проста піца готова!

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.