Беру звичайний фарш і лаваш: виходить така смакота, що хочеться їсти її просто цілодобово. Ділюсь рецептом

Приготувати смачний рулет із фаршем набагато простіше, ніж вам може здаватись. Тісто для цього точно не потрібно, адже ви можете використовувати звичайний лаваш.

Якщо у вас закінчились ідеї, що можна приготувати на вечерю або у доповнення до основної страви, ви можете скористатись цим простим рецептом. Для апетитного частування вам знадобиться тільки лаваш, фарш та декілька інших простих продуктів, які є вдома у кожного.

Так, процес приготування закуски займає мінімум часу, а в результаті на вашому столі ситна та смачна закуска. Таке частування точно сподобається всім членам вашої родини, адже воно задовольняє потреби кожного. Дітям сподобається незвичайна форма, а дорослим – смак.

Простий рецепт смачної закуски з лавашів з фаршем у начинці – як приготувати апетитну страву
Простий рецепт смачної закуски з лавашів з фаршем у начинці – як приготувати апетитну страву

Інгредієнти:

  • 4 вірменські лаваші;
  • 500 грамів фаршу;
  • 1 цибуля;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 морква;
  • 2 ст. ложки томатної пасти;
  • 1 чайна ложка сушеної петрушки;
  • Сіль і перець на смак;
  • 2 ст. ложки олії;
  • 1 яйце;
  • Твердий сир.

Як приготувати:

Попередньо розігрійте духовку до 180°C. У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Додайте цибулю та часник і смажте, помішуючи, доки вони не стануть м’якими та прозорими, приблизно 3-5 хвилин.

Додайте терту моркву до цибулі та часнику і смажте, помішуючи, ще 2-3 хвилини. Додайте фарш до сковороди та продовжуйте смажити, доки він не приготується, це займе приблизно 8-10 хвилин.

Додайте томатну пасту, сушену петрушку, сіль і перець до фаршу. Добре змішайте все та готуйте, помішуючи, ще 2-3 хвилини. Розгорніть вірменські лаваші на робочій поверхні. Рівномірно розподіліть фарш на кожному з лавашів.

Згорніть кожен лаваш у рулет, починаючи з одного кінця і закінчуючи іншим. За бажання, можна обсмажити рулети з фаршем на сковороді з обох сторін до золотистого кольору, але це необов’язково.

Викладіть рулети на деко для запікання, покритий пергаментним папером. Зверху змастіть рулети збитим яйцем і запікайте в попередньо розігрітій духовці протягом 15-20 хвилин.

Простий рецепт смачної закуски з лавашів з фаршем у начинці – як приготувати апетитну страву
Простий рецепт смачної закуски з лавашів з фаршем у начинці – як приготувати апетитну страву

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Полякова спекла паску сама, а Осадча і Ребрик купили: українські зірки показали, як відсвяткували Великдень

Серед українських знаменитостей майже не знайшлося тих, хто самостійно спік паски на Великдень. Та Оля Полякова вразила публіку своєю майстерністю і показала, як працює на кухні.

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.