2 кабачки та 3 помідори – і смачна вечеря готова: нічого смачнішого я ніколи не куштувала. Пісний варіант

Приготувати апетитне рагу можна всього за декілька кроків, для цього вам знадобляться свіжі овочі й трішки вільного часу. Ділимось простим рецептом.

Навіть якщо приготувати страву без додавання м’яса, можна отримати дійсно смачне та ситне частування. Крім того, що овочевим рагу ви можете спокійно втамувати голод, вам також вдасться поповнити свій організм корисними мікроелементами та вітамінами.

Кулінари розповіли, як приготувати смачне овочеве рагу з кабачками та помідорами за лічені хвилини
Кулінари розповіли, як приготувати смачне овочеве рагу з кабачками та помідорами за лічені хвилини

Інгредієнти:

  • 1 цибуля;
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 морквини;
  • 2 кабачки;
  • 1 перець;
  • 2 помідори;
  • 400 грамів томатної пасти;
  • 1 склянка води;
  • 2 ст. ложки оливкової олії;
  • Сіль і перець на смак.

Спосіб приготування:

У глибокій сковороді або каструлі розігрійте оливкову олію на середньому вогні. Додайте нарізану цибулю та часник і смажте їх до м’якості та аромату, приблизно 3-5 хвилин.

Додайте морквину, кабачок та перець у сковороду. Наріжте помідор і також додайте у сковорідку. Продовжуйте готувати, помішуючи, ще 5-7 хвилин, доки овочі не стануть м’якими.

Додайте томатну пасту та перемішайте все. До сковороди додайте також склянку звичайної чистої води. Добре перемішайте отриману суміш.

Приправте овочі улюбленими спеціями, сіллю та перцем на власний смак. Зменште вогонь до середнього та тушкуйте рагу протягом 15-20 хвилин, щоб смаки добре з’єдналися та овочі стали м’якими.

Перед подачею перевірте смак страви на сіль і перець, відкоригуйте за необхідності. Прикрасьте все свіжими травами, як от, наприклад, петрушка чи базилік, якщо бажаєте.

Кулінари розповіли, як приготувати смачне овочеве рагу з кабачками та помідорами за лічені хвилини
Кулінари розповіли, як приготувати смачне овочеве рагу з кабачками та помідорами за лічені хвилини

Ви можете куштувати таку страву самостійно, а можете подавати її разом із гарніром. Ідеально до приготованої вами страви підійде тушкована або смажена картопля, рис або інші каші. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Чоловік відмовляється від іншого сніданку. Але інший і не потрібен, коли є така смакота: омлет на сковороді

Омлет знайомий усім нам як простий і швидкий варіант сніданку. Навіть таку звичну страву можна зробити ще кращою та смачнішою. Сьогодні ми підготували рецепт пишного омлету без молока на сковороді.

“Та, про яку я співаю пісні”: Олег Винник розкрив імʼя таємної дружини, якій зберігає вірність вже 20 років

Олег Винник багато років тримав подробиці особистого життя у таємниці під сімома замками. Проте в одному інтервʼю все ж розкрив імʼя дружини. Хто ця загадкова жінка та чи знає її публіка? 

Ви будете хвалитися цією стравою перед знайомими: рецепт найніжнішої картопляної запіканки з м’ясом

Картопля запечена з м'ясом під сирною скоринкою – це дуже смачна і ситна страва, яка підійде на свято і на кожен день. Всього кілька кулінарних секретів і ви приготуєте ідеальну запіканку!