Виручає, коли гості вже на порозі. Цей соковитий салат зʼїдають весь за раз: 
5 інгредієнтів + 5 хвилин часу

Салаг "Гавань" з тенцем, кукурудзою та сиром виходить дуже смачним, соковитим і небанальним. Якщо ви не любите тунець, просто замініть його на варену курку.

Салат “Гавань” стане зіркою вашого святкового столу і точно перший буде з’їдений. Інгредієнти в ньому відмінно поєднуються між собою. Салат свіжий, хрумкий і водночас ситний. У його склад йде консервований тунець, та за бажанням ви можете замінити його на варену, чи копчену курку.

Необхідні інгредієнти:

  • молода капуста або салат Айсберг – 300 г;
  • огірок свіжий – 300 г;
  • консервована кукурудза – 1 банка;
  • тведий сир – 150 г;
  • консервований тунець – 2 банки (460 г);
  • сіль, перець, майонез за смаком.

Спосіб приготування:

Для цього салату підійде молода капуста, салат Айсберг, або пекінська капуста. Капусту потрібно нашинкувати тонкою соломкою і перекласти в салатник. Свіжий огірок ріжемо соломкою і додаємо до капусти. Туди ж відправляємо банку консервованої кукурудзи. Твердий сир натираємо на крупній тертці і відправляємо до інших інгредієнтів.

Консервований тунець потрібно обирати у власному соку. Відділяємо рибку від рідини і розділяємо тунець на невеликі шматки. Перекладаємо рибу в салатник. За бажанням у салат можна додати кріп, петрушку, чи зелену цибулю.

Рецепт святкового салату Гавань з тунцем і сиром
Рецепт святкового салату Гавань з тунцем і сиром

Салат солимо, перчимо і заправляємо майонезом. Якщо ви хочете зробити салат більш легким, в якостті заправки можна використати сметану, грецький йогурт, чи змішати майонез зі сметаною у співвідношенні 1:1.

Готовий салат відразу подаємо до столу. У заправленому вигляді його краще не зберігати в холодильнику довше 1 години. Салат виходить дуже смачним і всі інгредієнти в ньому ідеально поєднуються між собою. Капуста та огірок надають салату хрумкості та свіжості, кукурудза – приємну солодкість, сир – вершковість та ситність, а тунець – пікантність.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.